Šta to Hodžson ima protiv Ferdinanda?

Predstavnik defanzivca Mančester junajteda ukazuje na totalno nepoštovanje njegovog klijenta, koji nije pozvan u reprezentaciju ni posle povrede Gerija Kejhila

  • 0

Predstavnik Rija Ferdinanda tvrdi da engleski selektor Roj Hodžson pokazuje nedostatak poštovanja prema fudbaleru Mančester junajteda i da ga stalno ignoriše kada je u pitanju poziv u ekipu za Evropsko prvenstvo. Hodžson je za samo nedelju dana ostao bez trojice standardnih igrača. Nakon što su zbog povreda otpali Geret Beri i Frenk Lampard, u subotu im se pridružio defanzivac Geri Kejhil zbog preloma vilice, a selektor "Gordog Albiona" je umesto njega pozvao Martina Kelija iz Liverpula.

Dvadesetdvogodišnji Keli debitovao je za reprezentaciju Engleske prošle nedelje na prijateljskoj utakmici protiv Norveške, dok je iskusni Ferdinand do sada oblačio nacionalni dres 81 put.

Ferdinandov predstavnik Džejmi Morales kaže da je "tretman igrača koji je boje svoje zemlje branio na 81 utakmici u najmanju ruku sraman".

- To je totalni nedostatak poštovanja i od Hodžsona i od Engleske fudbalske asocijacije - rekao je Morales.

Svoj bes povodom Hodžsonove oduluke defanzivac Junajteda je preneo na Tviter napisavši "Koji su razlozi???", a većina njegovih pratilaca ga je podržala.

Hodžson je prošlog meseca demantovao da je Ferdinanda izostavio iz sastava od 23 igrača za Prvenstvo Evrope zbog bojazni da ne bi mogao da igra sa Džonom Terijem. Teriju se sudi za navodno rasno zlostavljanje nad Ferdinandovim bratom Antonom, defanzivcem Kvins park rendžersa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA