≫ 

LIVERPUL JE KONAČNO MOĆAN: Crveni zgazili šampione na otvaranju renoviranog Enfilda (VIDEO)

Crveni u velikom stilu otvorili renovirani Enfild

  • 1

Fudbaleri Liverpula priredili su svojim navijačima sjajnu predstavu na renoviranom i proširenom Enfildu i pobedili su Lester sa 4:1. Crveni su srušili aktuelne šampione uz dva gola Firmina, i po jedan Manea i Lalane, dok je jedini gol za ''Lisice'' postigao Džejmi Vardi.

>>> Gvardiola bolji od Murinja i na Ostrvu: Siti slavio na Old Trafordu, Junajtedu poništen gol za remi (FOTO)

Klopova ekipa je delovala nadmoćno, a mogla je da slavi i ubedljivije da su iskoristili još neku od dobrih šansi, ali i da Lukas Leiva nije kiksnuo kod jedinog gola Lestera, kada je faktički poklonio loptu Vardiju da zatrese mrežu.

Već posle tridesetak minuta bilo je 2:0 za Liverpul. Firmino je u 13. minutu sjajno pogodio posle lepog solo prodora, kojim je izlomio celu odbranu Lestera i matirao Šmajhela.

Prednost je povisio Mane posle nesebične asistencije Staridža.

Delovalo je da će Crveni bez problema privesti poluvreme kraju, ali je Lukas Leiva, koji je na ovom meču igrao štopera, napravio veliki kiks u 38. minutu i poklonio Vardiju loptu da bez problema matira Minjolea.

Ipak, to nije mnogo poremetilo Liverpul, koji je nastavio u sjajnom ritmu i u drugih 45 minuta. Lalana je golčinom u 56. minutu gotovo rešio meč, a tačku je stavio Firmino novim golom u samoj završnici, kada mu je Mane asistirao nakon što je predriblao istrčalog Šmajhela i omogućio mu da bez problema zatrese mrežu.

Pogledajte i sve golove:

Ni na ovoj utakmici nije debitovao Marko Grujić, koji je meč presedeo na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Alavanja

    13. septembar 2016 | 00:44

    nasi mladi bolhe da igraju za zvezdu i partizan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA