≫ 

HAOS U REPREZENTACIJI BIH: Teletović hteo da bije Musu, a ovaj je plakao, navijači ga brutalno vređali (VIDEO)

Mirza Teletović izgubio živce u završnici poraza od Rusije

  • 12

Košarkaši Bosne poraženi su od Rusije sa 78:67 u kvalifikacijama za Eurobasket, a meč su u završnici obeležile nemile scene. Naime, umalo je došlo do tuče. Najpre između košarkaša Rusije i Bosne, a zatim i međusobno između bosanskih reprezentativaca.

Naime, Džanan Musa je želeo da se obračuna sa Timofejem Mozgovim u jednoj situaciji kada je laktom dobio udarac u skoku. To se ipak nije svidelo Mirzi Teletoviću, koji je svog saigrača poslao na klupu i pritom mu rekao i nekoliko ružnih reči.

Mladom Musi je to teško palo, pa je otišao na klupu i počeo da plače. Navijačima se nije svidela reakcija Teletovića, kome su zviždali dok je išao ka klupi, a skandirali su Musi.

Bilo je i nekih koji su vređali Teletovića, uzvikujući ružne reči, a se na to okrenuo ka njima i počeo da ih gleda. Situacija je bila veoma napeta.

Pogledajte i sami završnicu meča i nemile scene u hali:

Bosna i Hercegovina ima samo teoretske šanse da ode na Eurobasket, Rusija ima maksimalan učinak u grupi C posle tri kola, a BiH sa 1:2 ima male nade da može dalje kao jedna od najboljih drugoplasiranih ekipa.

Povodom nemilih scena oglasio se i selektor Mulaomerović, koji je kritikovao Teletovića.

Frustracija je izašla na videlo. Mislim da je nedopustivo to što je kapiten napravio. Nurkić je pokazao dosta neodgovornosti, posebno u odbrani. Imali smo buran razgovor u svlačionici, jer smo želeli da svi kažemo u lice. Riešilo se sve razgovorom - rekao je Mulaomerović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Република Српска

    10. septembar 2016 | 23:47

    Турци к'о турци...Згазила их православна браћа!

  • Mica

    10. septembar 2016 | 23:50

    Turska posla!

  • Zeka

    10. septembar 2016 | 23:44

    Nemoc uvjek za posljedicu ima nervozu i agresivnost, trenirajte i vjezbajte pred vama je jos mnogo kvalifikacija i takmicenja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA