Pitali su Nikolića o derbiju, a on se okrenuo ka Grobarima: Očekujem da bude ovo što skandiraju (VIDEO)

Marko Nikolić ističe da jedva čeka 152. susret sa Crvenom zvezdom, a šta očekuje od derbija istakao je kroz skandiranje najvatrenijih navijača

  • 13

Partizan je pobedio Borac u Čačku sa 2:0 i tako najavio 152. večiti derbi, koji se igra u subotu na stadionu u Humskoj. Trener crno-belih Marko Nikolić bio je zadovoljan osvajanjem tri boda, imao je malu zamerku na igru svojih igrača u drugom poluvremenu, jer nisu bili dovoljno konkretni u napadu i dao je svoje mišljenje o predstojećem derbiju sa Zvezdom.

>>> Partizan za 2 minuta presudio Borcu, domaćin skoro čitav meč igrao sa igračem manje (VIDEO)

Doduše, u tome su mu pomogli navijači Partizana, koji su baš u trenucima kada je dobio pitanje o očekivanjima za derbi, počeli da skandiraju ''hoćemo pobedu''.

- Imamo dve tri - reči iza nas o tome šta očekujem - uz osmeh je rekao Nikolić, aludirajući na pesmu Grobara, koji su baš tada počeli da skaniraju ''Hoćemo pobedu'', a zatim se nadovezao.

- Moji saradnici i ja se radujemo toj utakmici, mislim da ćemo biti spremni i željno čekamo da se dva najbolja srpska kluba odmere u međusobnom duelu - istakao je trener crno-belih.

Kada je reč o utakmici, zadovoljan je pobedom i ističe da je bilo teško igrati po terenu u Čačku.

- Jako težak teren za igru, ali dobili smo meč što je najvažnije za nas. Imali smo u drugom poluvremenu možda manje konkretno ka golu, više smo držali loptu u posedu. Ali, mnogo posla je ispred nas i mi kroz takmičenje vršimo selekciju igrača, nemamo prostora da ih kroz pripreme selektiramo, već to sada radimo kroz utakmice - zaključio je Nikolić.

Trener Borca Ljubiša Dmitrović je čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi i istakao je da je prelomni momenat bio isključenje Maslaća.

- Protiv Partizana je teško igrati 11 na 11, a posebno sa igračem manje. U prvom poluvremenu smo propustili neke naše šanse, teško je bilo očekivati da Borac može u drugom poluvremenu nešto više da uradi s obzirom na situaciju na terenu gde smo skoro 70 minuta igrali sa igračem manje - zaključio je trener Borca.

O Derbiju:

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБ

    11. septembar 2016 | 23:36

    Jedno su zelje a nesto sasvim drugo mogucnosti gospodine Nikolicu...

  • Aaaaa

    11. septembar 2016 | 23:11

    Prodajem ajvar, samo cista paprika bez patlidzana.Paprika nije prskana,koristi se u sopstvene svrhe.Cena 600 din

  • Crveno bijela Krajina

    12. septembar 2016 | 13:52

    Kako sudar dva najbolja srpska kluba ? Pa ne igraju Zvezda i Vosa 1. i 2. na tabeli , igra najbolji protiv tamo nekog iz sredine tabele koji se bori za plej of.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA