≫ 

Đokovićev ležeran potez razbesneo Vavrinku, ali mu je Švajcarac uzvratio burnim radovanjem (VIDEO)

Đoković ležernim potezom zbunio protivnika posle čega je napravio bitan brejk u trećem setu, ali to nije bilo dovoljno za osvajanje trećeg seta

  • 3

Novak Đoković i Sten Vavrinka vodili su veliku borbu u trećem setu, bila je to prava rovovska bitka koja je trajala sat vremena i 16 minuta. Najpre je Švajcarac poveo i igrao kao u transu. Napravio je brejk i došao do 3:0, ali se Đoković vratio u meč i uspeo da vrati brejk. Ipak, na kraju je Vavrinka u završnici seta napravio još jedan brejk i došao do seta i vođstva od 2:1.

>>> Đoković - Vavrinka <<<

>>> Holivudska lepotica posle Rolan Garosa došla na još jedno Novakovo finale (FOTO)

Trenutak koji je bio jedan od najupečatljivijih u trećem setu bio je veoma čudan poen koji su obojica odigrali u 5. gemu, kada je Novak vratio brejk.

Pre svega je čudan bio potez Novaka Đokovića, koji je imao inicijativu. Gađao uglove, ali se Vavrinka neverovatno branio. U jednom trenutku je delovalo da će loptica izaći van terena, kada je Švajcarac iz očaja odigrao, a to je mislio i Đoković, koji je samo lagano prebacio loptu u polje Vavrinke, kao na treningu.

Vavrinku je to očigledno iznenadilo, pa je u sledećem udarcu lagan bekend izbacio daleko van terena. Nakon toga se na njegovom licu mogao videti bes i nezadovoljstvo načinom na koji je Đoković odigrao taj poen, koji kao da ga je zbuno.

Posle tog poena usledio je Đoković je počeo da igra mnogo bolje i sa manje nervoze, koja se na kratko preselila na stranu Vavrinke, ali je u finišu ipak napravio brejk i to u trenutku kada je Đoković servirao za ostanak u setu i to je zatim burno proslavio.

Foto: Guliver/Elsa/Getty Images Foto: Guliver/Elsa/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dak dak

    12. septembar 2016 | 07:03

    Djole folirantu.

  • Раднаскела

    12. septembar 2016 | 13:44

    Па збунио се и Ноле, мислио је да је аут, чак је погледао и у судију у једном моменту.

  • Dr Sem

    14. septembar 2016 | 22:07

    Veliki sam Novakov navijac i obozavam ga ali nije mi se ni malo dopalo ovo u finalu. Vukao se po terenu i previjao ko prebijena macka. Ne radi se tu o nikakvoj povredi jer od polufinala svaki medicinski time out masirali su mu razliciti deo tela, a to ukazuje na fizicku nespremnost. Imao sam osecaj kao da igra preko q..a. Stisni bre malo champ i ponovo ih preslisavaj kao pre i razveseli nas sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA