VELIKI GOSPODIN I U PORAZU: Novak uputio fantastične reči Vavrinki!

Najbolji teniser sveta nije uspeo da odbrani krunu u Njujorku

  • 28

Novak Đoković nije uspeo da odbrani trofej na US openu, pošto je u finalu poražen od Stena Vavrinke sa 3:1 (6:7, 6:4, 7:5, 6:3). Novaka je u finalu poremetila i povreda, a na kraju je tokom govora istakao i da je pred turnir razmišljao da li uopšte da dođe u Njujork zbog povrede.

>>> NOVAK OSTAO BEZ BEZ TROFEJA NA US OPENU: Nepogrešivi Vavrinka i povreda noge zaustavili Đokovića (FOTO)

Novaka su prvo pitali da ispriča šta je rekao Vavrinki na mreži nakon poslednjeg poena.

- Ne mogu to da ti kažem, to je bio prijateljski razgovor, naravno. Čestitke Sten tebi i tvom timu. Bio si hrabriji u odlučujućim moentima. Ti si veliki šampion i zaslužio si ovo što si postigao večeras - rekao je Đoković, koji je objasnio i sa kakvim fizičkim problemima se nosio tokom finala, ali i uoči samog turnira.

Foto: Guliver/ Elsa/Getty Images Foto: Guliver/ Elsa/Getty Images

- Bilo je i jedno i drugo, i fizičkih i psihičkih napora. Na ovom nivou profesionalnog tenisa, posle 7 meseci sezone nismo sveži ni on ni ja. Mislim da smo i on i ja osetili zahtevnost ovog teškog meča na fizičkom planu posle 4 sata. On je u ključnim trenucima bio bolji i na ovom nivou je to presudno.

- Razmišljao sam da li uopšte da dođem na ovaj turnir pre njegovog početka, pošto sam imao povredu. Da mi je neko tada rekao da ću igrati finale oberučke bih prihvatio - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncica

    12. septembar 2016 | 07:13

    Nole, glavu gire, bice jos dana i godina za jos tvojih usoeha!!! Sramota neka je svakog ko te kada pobedjujes, uzdize do neba, a kada naidje nesto slabija igra, pljuju te.Ti si jedna velicina u svakom smislu te recireci legendo!!!

  • Duki

    12. septembar 2016 | 09:29

    Ne može se svaki meč dobiti. Biće dana za megdana.

  • Provincijalac

    12. septembar 2016 | 07:20

    Njemu bi bolje bilo da nekada pobedi Vavrinku kada se sretnu u finalu umesto da mu upućuje lepe reči !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA