TELEGRAF I VATERPOLO SAVEZ OBRADOVALI DEČAKA SA BARBADOSA: Kain je dobio loptu sa potpisima naših zlatnih igrača (FOTO) (VIDEO)

- Celom timu je bilo veoma drago kada su videli sa koliko žara on navija za njih - rekli su iz Saveza

  • 5

Vaterpolo savez Srbije i redakcija Telegrafa ispunile su želju dečaku Kainu sa Barbadosa, koji je za vreme finalnog meča naših zlatnih igrača protiv reprezentacije Hrvatske na Olimpijskim igrama 2016, iskazao želju da od njih na poklon dobije loptu sa potpisima!

 

KAIN SA BARBADOSA JE NAJVATRENIJI NAVIJAČ SRPSKIH VATERPOLISTA: Sve što mališan želi je lopta sa potpisima igrača (VIDEO)

 

- Priču o malom Kainu pročitali smo na vašem sajtu. Celom timu je bilo veoma drago kada su videli sa koliko žara on navija za njih. Saznanje da čak i sa dalekih Kariba stiže podrška našim igračima, sve nas je posebno dirnula. Čuli smo da je mali Kain nakon Olimpijskih igara u Riju izrazio i želju da trenira vaterpolo i svi vaterpolisti se nadaju da će njegovim stopama krenuti i mnoga druga deca, kako u Srbiji, takom i širom sveta - rekli su iz Vaterpolo saveza Srbije i naglasili da se svih 13 zlatnih momaka, vođenih selektorom Dejanom Savićem, potpisalo na loptu.

 

Ovako su na Kosovu PROSLAVILI POBEDU ZLATNIH VATERPOLISTA!

 

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Foto: Vaterpolo savez Srbije

 

Osvajači zlatne medalje na OI dodali su da su svesni činjenice da je mnogoj deci san da upoznaju poznate sportiste ili da dobiju neki rekvizit koji njihovi idoli koriste.

 

- Vaterpolo savez Srbije s ponosom može istaći da je do sada učestvovao u mnogobrojnim dobrotvornim akcijama kada su najmlađi navijači u pitanju - istakli su oni.

 

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Foto: Vaterpolo savez Srbije

 

Da podsetimo, video u kome se vidi kako dečak vatreno navija za srpske vaterpoliste pojavio se na Fejsbuku, uz poruku Kainovog rođaka da mu je najveća želja da dobije potpisanu loptu.

 

Kainova majka rekla je za Telegraf da nisu mogli da veruju da će kratak video tako brzo doprineti da se njenom sinu ostvari san.

 

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Foto: Vaterpolo savez Srbije

 

- Kain je presrećan, još uvek ne može da veruje da će dobiti poklon - ispričala je ona.

 

Video pogledajte ovde:

 

 

(S. I.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA