Članovi Partizanove skupštine dobili upozorenje iz policije!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ostavio mogućnost da pripadnici snaga reda budu u Zemunelu u sredu

  • 17
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će policija prisustvovati na sutrašnjoj Izbornoj skupštini FK Partizan ukoliko stigne takav zahtev od organizatora, ali je i poručio onima koji na njoj učestvuju da razmišljaju o sportu i da ne prave policiji posao.

>>> Vaterpolista Partizana u Zagrebu SPRŽEN BAKLJOM!

Stefanović je odgovarajući na pitanja novinara rekao da se Izborna skupština FK Partizan održava u zatvorenom prostoru, zbog čega ne postoji obaveza organizatora da prijavljuje skup policij, ali da će, ukoliko bude potrebe, policija prisustvovati tom skupu.

- Ako izraze sumnju da može biti ugrožavanja bezbednosti, svakako da će policija biti prisutna. Nećemo dozvoliti da se neko tuče i ubija zbog bilo kakvog glasanja, ili bilo čega - rekao je Stefanović.

Podsetimo, na prethodnoj Skupštini crno-belih došlo je do nemilih scena, a umalo i fizičkog obračuna. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @žika žljivac@ fmp

    13. septembar 2016 | 12:29

    lopuža do lopuže

  • Ajvanho

    13. septembar 2016 | 12:33

    Bagro mars iz Partizana,a ovi satro navijaci sto zive na grbaci kluba proterati sa stadiona.

  • Идемо Делије

    13. septembar 2016 | 11:48

    Све је ово нормално

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA