≫ 

Ovo nema ni u Srbiji: Predsednik huligan tukao svog golmana zbog greške?! (VIDEO)

Sramota za zemlju koju zovu kolevkom demokratije

  • 2

Skandal u Grčkoj!

Huligani su ponovoi aktivni, ali ne oni na tribinama na koje smo navikli da prave probleme, već su to ovoga puta funkcioneri, konkretno vlasnik Fudbalskog kluba Larisa Aleksis Kujas.

Dotični je potpuno izgubio kontrolu posle meča njegovog tima protiv Iraklisa, završenim 2:2, i u nastupu besa krenuo da bije golmana svog tima, Argentinca Matiasa Degru.

Incident se dogodio u svlačionici naočigled ostalig igrača Larise! Navodno, gnevni gazda kluba prišao je golmanu i uz bujicu psovki ga udario pesnicom u lice.

Razlog "ludila" predsednika huligana je taj što je Degra, kome je to bio debi na golu Larise, napravio veliku grešku prilikom jedne intervencije - bilo je to izletanje, posle kojeg su gosti izjednačili i osvojili bod.

To je toliko razbesnelo Kujasa da je kasnije krenuo u fizički obračun sa iskusnim čuvarom mreže kako bi ga kaznio zbog toga što je, kako je tvrdio, kriv ne za jedan, nego za oba gola.

Degra je već sutradan spakovao kofere i vratio se u Argentinu, a Larisa je u toku dana izdala saopštenje u kome navodi da je raskinula ugovor sa golmanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B l a d e

    13. septembar 2016 | 18:31

    Poslje batina mu treba kaznu novcanu pa potom otkaz...

  • delija doboj

    13. septembar 2016 | 21:18

    Ovo je nesto ko u nasoj zvezdi..samaranje pa skidanje dresova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA