≫ 

Dejan Stanković dobija funkciju u UEFA!

Proslavljeni srpski as ističe da je čast biti u Čeferinovom timu

  • 14

Ono što se stidljivo govorkalo danima unazad sada je konačno dobilo svoju potvrdu - Dejan Stanković će dobiti poziciju u UEFA.

Informaciju su prvo preneli italijanski mediji u utorak, kada su tvrdili da će za nekadašnjeg fudbalera Intera biti mesta u UEFA ukoliko Aleksander Čeferin pobedi.

>>> Prijatelj Srbije je novi predsednik UEFA: I Kokeza je bio uz Slovenca Čeferina (FOTO)

Slovenac je dobio skoro pa apsolutnu podršku prilikom glasanja, što samo znači da se za Stankovića sprema neka jaka funkcija. Koja? Tek će biti poznato nakon razgovora sa Čeferinom.

- Od srca čestitam novom predsedniku UEFA, Aleksanderu Čeferinu, na izboru. Izabran je velikom većinom delegate. Čestitam mu i na program koji je napravio i kojim je upravo ubedio fudbalsku Evropu da je on pravi čovek za ovu odgovornu i respektabilnu funkciju. Program novog predsednika UEFA jasno pokazuje da će raditi u korist prosperiteta evropskog fudbala - rekao je Stanković.

- Aleksander je svestan da ga čeka mnogo posla i da ćemo uz mnogo truda i rada imati rezultate kojima možemo da se pohvalimo. Zbog svega navedenog moram da priznam da je lepo biti u njegovom timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA