≫ 

Male tajne velikih majstora: Ranijeri motivisao igrače himnom Lige šampiona!

Lester je uspešno debitovao u najelitnijem evropskom takmičenju, a trener Lisica je imao neobičnu taktiku da motiviše svoje pulene

  • 0

Trener Lestera Klaudio Ranijeri, rekao je posle pobede njegovog tima, prve u Ligi šampiona ikada za taj engleski klub, da su njegovi igrači odigrali sjajno i trijumfovali jer ih je motivisala himna elitnog takmičenja. 

>>> NEVIĐENA GOLEADA U LŠ: Real preokrenuo magijom Ronalda i golom Morate u 94. minutu, Dortmund sa 6:0 pregazio Varšavu! (VIDEO)

Reči sada već čuvene pesme jesu takve da podižu borbeni moral svakog pojedinca, pa još kada su u pitanju igrači koji je prvi put čuju uživo, onda možemo samo da zamislimo koliko su Vardi, Marez i družina bili impresionirani taktovima himne.

- Rekao sam igračima da himna Lige šampiona puni baterije i tera te da se boriš. Izgleda da je to uticalo na njih - kazao je Italijan posle meča.

O utakmici sa Brižom, koju je Lester superiorno rešio u svoju korsit, je rekao:

- Klub Briž je dobro kontrolisao loptu, ali mi smo kontrolisali meč i to je bilo dobro po nas. Možda smo ih na početku malo iznenadili - zaključio je harizmatični Italijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA