Lalatović ipak ostaje trener Vojvodine!

Iako je u sredu delovalo da sigurno napušta Karađorđe, mladi stručnjak ipak ostaje trener Novosađana

  • 3

Nenad Lalatović ipak ostaje trener Vojvodine! Iako je u sredu delovalo da je bliži tome da ode iz Novog Sada, što je i rekao u izjavi za Telegraf, zbog pritisaka i pokušaja menadžera da utiču na njegov sastav tima. dan kasnije, posle razgovora sa čelnicima kluba sa Karađorđa, ipak ostaje i nastavlja posao na klupi ''Lala''.

>>> Navijači Voše vređali Lalatovića, a onda su Pazarci uradili dosad neviđenu stvar u srpskom fudbalu (VIDEO)

Kako se navodi na sajtu kluba, posle sastanka Lalatovića i članova uprave, odlučeno je da će trener ostati u Vojvodini i "nastaviti put ka cilju koji je postavljen za ovu sezonu - borba za oba trofeja u domaćim takmičenjima".

- Pričao sam dugo sa članovima uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Od prvog dana nisam tražio ništa, ni povišicu plate niti bilo šta drugo, jer novac me nije interesovao, kao što me ni sada ne interesuje. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da, dok imamo ovako dobre rezultate i dok je Vojvodina među klubovima koji idu u Evropu sledeće godine, da jednostavno ne mogu biti smenjen - rekao je Lalatović.

- U suštini, to je garancija da ne mogu biti smenjen, ako smo među timovima koji idu u Evropu, a siguran sam da ćemo na tom mestu biti i dalje. Meni je to dovoljno i u ugovoru će to biti i napisano - dodao je on.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Lalatović je imao ponudu Čukaričkog i bio je blizu odluke da ode na Banovo brdo, što je i sam Lalatović potvrdio, ali je rekao da se ništa nije dogovorio.

- Ja sam na konferenciji pred utakmicu protiv Novog Pazara rekao da sam trener Vojvodine i videli su svi kako sam vodio taj meč. Čukarički me jeste zvao, ali ni u jednom momentu se nisam ništa dogovorio. Ostajem u Vojvodini i samo mi je bilo bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, da nijedan menadžer ne može da mi pridje i da treninzima ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su uvažene. Ono što je jako važno jeste da se zna da nisam tražio povišicu plate, da me novac nije zanimao i da samo želim da radim svoj posao, u koji se drugi neće mešati - zaključio je Lalatović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    15. septembar 2016 | 21:12

    Bravo Lalatovicu. Uradio si pravu stvar. Jesam zvezdas ali bilo je ispravno da postujes Vojvodinu. Iako koliko vidim veci konkurent za titulu nam je Vojvodina ipak mi je drago sto si ostao tamo. Mnogo srece

  • ZOKS

    15. septembar 2016 | 23:28

    Lalate do titule sa Vošom.

  • @Жика Живац@

    16. septembar 2016 | 23:08

    Iskreno bi voleo da Voša uzme titulu ili kup,zasluzili su!Oni su nam jedini pravi konkurenti!Volim Zvezdu,ali Vojvodini svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA