Nenad Krstić: Nije pravedno da ovako završim karijeru!

Srpski centar istakao da još uvek nije odlučio da li će se povući

  • 7

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, istakao je u razgovoru za "Novosti", da njegova povreda uopšte nije toliko teška, kao što su preneli tursnki mediji.

Krstić dodaje da mu za oporavak treba nekoliko nedelja, ali da je zbog kaluzule u ugovoru Galatasaraj raskinuo ugovor s njim.

- Dosta se priče baziraju na glasinama, priča o tome verovatno je potekla iz Galate. Otišao sam da se ljudski pozdravim sa ljudima iz kluba i usput pomenuo da ću možda razmisliti i o kraju karijere. Objavili su i da ne mogu da hodam, a ja funkcionišem sasvim normalno - rekao je Krstić za "Novosti"

On je dodao da još uvek nije razmišljao o završteku karijere:

- Nisam se do sada oglašavao, ne želim da sečem preko kolena već da sačekam da vidim kako će ići rehabilitacija. Ako procenim da ne mogu dalje, staviću tačku na karijeru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Naš centar je istakao da su ga povrede omele da ostvari više_

- Zaređale su se povrede, posle prethodne u Efesu pitao sam se šta može da se desi ako nastavim da igram i da li je možda bolje da završim karijeru. Ne zato što sam želeo, već zbog neizvesnosti kakve bi posledice mogla da ostavi neka sledeća povreda.

- Ali porodica je videla koliko sam truda uložio u povratak. Video sam da mogu da igram i nije pravedno da ovako završim karijeru. Nastavio dalje ili ne, znam da sam mogao i više da postignem da nije bilo te povrede ukrštenog liigamenta kolena u Americi - poručio je Krstić.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    16. septembar 2016 | 18:26

    Naravno da nece doci u Partizan,jer Partizan ne moze da ga plati.On ce trcati za parama dok god bude mogao da igra.Retko koji igrac se oduzi Partizanu tako sto ce odigrati sezonu ili dve na kraju karijere.

  • Grobar

    16. septembar 2016 | 11:49

    Krle vrati se u Partizan. Uvek si dobrodosao.

  • Deki Pfc

    16. septembar 2016 | 12:39

    Dođi u Partizan legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA