Australijski teniser krvario na terenu, pa uzeo tajm aut! A onda je pomenuo Đokovića!

Nik Kirgios je imao krvarenje iz nosa zbog čega je morao da uzme tajm aut, a nakon meča je objasnio da to nije bio taktički potez

  • 11

Australijski teniser grčkog porekla Nik Kirgios pecnuo je Novaka Đokovića u vezi njegovog poteza na finalu US opena protiv Stena Vavrinke.

Đoković je tada uzeo medicinski tajm aut sredinom četvrtog seta, kada je Vavrinka imao prednost, što su mnogi osudili kao nesportski potez. Iako je Đoković objasnio i samom Vavrinki da ne može da stoji na nogama.

>>> Sramotni komentari teniske legende na račun Đokovića zbog uzimanja medicinskog tajm-auta!

Kirgios se našao u sličnoj situaciji kada je tokom Dejvis Kup meča protiv Slovačke pozvao fizioterapeuta da mu zaustavi krvarenje iz nosa, ali je rekao da to nije bilo taktički poput Novakovog već zbog krvi.

>>> Šta je Đoković rekao Vavrinki kada se ovaj bunio što je Novak uzeo medicinski tajm-aut? (VIDEO)

- Nisam pokušao da imitiram Novaka na US openu uzimanjem tajm auta. Ja sam imao sam zapušen nos, morao sam to da rešim, jer ne mogu da igram dok mi krv ide iz nosa - rekao je Kirjos i dodao:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Hteo sam da igram, nisam hteo da uzimam tajm aut. Ali, bilo je teško i napeto, pokvarilo je momenat. Očigledno ni protivnik nije znao šta se dešava - rekao je Kirgios.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    16. septembar 2016 | 14:38

    Ti si jedan mutant teniser na brzinu!. balavac jedan nasao on Djokovica da pominje za neki tajm aut!.. pa sam je taj u aut otiso!

  • Qwerty

    16. septembar 2016 | 15:11

    U pravu je, nije on kao Novak niti ce biti a bas bi voleo?

  • Suza

    16. septembar 2016 | 14:51

    Bio i ostao moron. Od njega ni "T" od tenisera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA