Engleski klubovi krenuli u lov na pedofile

Svaki premijerligaš ubuduće će morati da ima specijalan tim čiji će zadatak biti da otkrije osobe sa nastranim sklonostima

  • 0

Premijer liga je po mnogo čemu drugačija od ostalih takmičenja, prema mišljenju mnogih je najbolja, a evo još jednog primera koji ide u prilog toj tezi.

>>> Igrači Junajteda ispunili želju čoveku na samrti: Čim su izašli iz sobe, on je preminuo (FOTO)

Naime, engleski klubovi biće dužni da zaposle ljude čiji će zadatak biti da lociraju pedofile na stadionima i u blizini mesta odigravanja utamica, prenosi Dejli Mejl.

- Svaki član elitne divizije dužan je da zaposli zvaničnog spasioca i trenira redare da primete sumnjiva ponašanja pojedinaca prema deci ili ranjivim stariji osobama - glasi smernica za sve premijerligaše.

Međutim, Mančester junajted je otišao korak dalje u tom pogledu.

Na dan utakmice na "Old Trafordu" Junajted će strateški raspoređivati redare, koji su prethodno prošli specijalnu obuku, da motre na sumnjive aktivnosti.

Liverpul već koristi sličan sistem kako bi brinuo o osobama koje mogu biti ranjive na tribini usled mentalnih tegoba i drugih različitih poremećaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA