≫ 

Junajted izgubio od Votforda posle 30 godina! tadić sjajan u trijumfu Svetaca (FOTO) (VIDEO)

Drugi uzastopan poraz Crvenih đavola * Sautemptom srušio Svonsi * Kristal Palas bolji od Stouka

  • 11

Žoze Murinjo se suočava sa prvim velikim problemom otkako je došao u Mančester junajted! Drugi uzastopan poraz i kaskanje za gradskim rivalom u borbi za titulu već šest bodova posle pet kola.

Bolji od Junajteda bila je ekipa Votforda koja je na svom terenu slavila rezultatom 3:1 i tako došla do prvog trijumfa nad ovim protivnikom posle 30 godina.

Strelci za domaći tim bili su Kapue u 34, Zuniga u 83. i Dini u 95. minutu. Jedini gol za Junajted postigao je Rašford u 62. minutu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ključan momenat utakmice dogodio se u 82. minutu kada je Zuniga ušao u igru i već pri prvom dodiru matirao De Heu. Zatim je izborio i penal, ali ne bi trebalo zaboraviti da je u 78. minutu vrlo lako moglo da stoji 1:2 na semaforu.

Posle centaršuta sa leve strane viđen je nebeski skok Ibrahimovića i maestralna odbrana Gomeša. osim što je mogao da donese pobedu Junajtedu, Zlatan bi ovim golom ušao u istoriju Premijer lige kao jedan od retkih koji je tresao mreže u prvih pet kola.

Sautemton je minimalnim rezultatom 1:0 savladao Svonsi na svom terenu, ali prosto je neverovatno šta su sveci sve promašivali.

Dva zicera bolja od penala završila su iznad prečke u prvom, ali i na njoj u drugom poluvremenu. Ipak, Čarli Ostin je u 64. minutu završio akciju koju je započeo Dušan Tadić.

Srpski reprezentativac je odigrao sjajan meč i bio je konstantna pretnja po Svonsi. Da su njegovi saigrači bili precizniji, Tadić bi upisao nove asistencije u PL.

Rezultati:

Votford - Mančester junajted 3:1

Kristal Palas - Stouk 4:1

Sautempton - Svonsi 1:1

Totenhem - Sanderlend 1:0

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    18. septembar 2016 | 15:25

    Imam osecaj da ce Siti da se proseta do titule, Gvardiola ima pefektan sistem koji lako prolazi u Premijer ligi

  • fcb

    18. septembar 2016 | 15:37

    treci poraz za redom nisi brojao ligu evrope , bas me sa ovih pola milijarde preporodio mancester ovaj znalac , nece prvu slavu cekat ima da ga poćeraju prije nego je stigao

  • Mire

    18. septembar 2016 | 16:13

    Nije za murinja fudbal idi bre da okopavas krompir tvoju providnu taktiku zna svaki djak iz OS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA