Voša prva posle 27 godina, Lalatović poručuje: Napašćemo i Zvezdu (VIDEO)

Trener Novosađana se posebno zahvalio navijačima

  • 6

Nenad Lalatović ima razloga za slavlje! Vojvodina je u nedelju veče savladala Borac rezultatom 2:1 i tako izbila na čelo tabele, prvi put samostalno posle 1989. godine.

Upravo tada su Novosađani poslednji put osvojili šampionsku titulu.

- Čestitam igračima Vojvodine na igri koju su prikazali i na svim rezultatima koje su ostvarili ove sezone, kao i na trenutnom prvom mestu. Oni su apsolutno najzaslužniji za sve ovo, a ja sam ponosan na njih i srećan sam što sam im trener. To su sjajni momci koji žive za fudbal i rezultat, veoma su disciplinovani i meni je velika čast da radim sa njima, kao što mi je čast da radim u Vojvodini - rekao je Lalatović i dodao:

- Ovo je jedan od tri najveća kluba u Srbiji i danas sam presrećan zbog toga što smo, po prvi put nakon 1989. godine, plasirani na prvom mestu na tabeli. Od tada je samo jednom bio slučaj da smo delili prvo mesto sa nekim, a sada smo samo mi lideri, sa bodom više od Zvezde i to je veliki uspeh za sve nas.

Skandiranjem i parolama, navijači Vojvodine su pružili veliku podršku kako igračima na terenu, tako i šefu stručnog štaba koji je bio blizu odlaska iz Novog Sada.

- Želeo bih da se zahvalim našim navijačima, jer sam se stvarno prelepo osećao. Najpre zbog toga što smo na prvoj poziciji, zatim zbog toga što sam ostao trener Vojvodine, a onda i zbog toga što sam doživeo. To mi se prvi put u životu desilo u Novom Pazaru, a evo sada i ovde. Hvala im puno na tome, iako opet ponavljam da sve zasluge za ovo idu na račun igrača – napominje Lalatović.

U narednom kolu, Vojvodinu očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

- Mi imamo naš stil igre koji ne menjamo. Da sam protiv AZ Alkmara odlučio da igramo defanzivnije, možda bi sve bilo drugačije, ali moja filozofija fudbala jeste da napadnemo, da igramo, da se takmičimo i da dajemo golove. U devet utakmica u prvenstvu, imamo sedam pobeda i dva remija, efikasni smo i malo golova primamo, tako da naš stil igre nećemo menjati, bez obzira na to da li igramo protiv Crvene zvezde ili Borca iz Čačka – kaže Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    19. septembar 2016 | 09:53

    Samo napred Lalate red je da Vosa bude sampion!

  • ds 1989

    19. septembar 2016 | 12:04

    ti ces da napadnes zvezdu . . . ccc decko do juce si se kunuo u nju ,kako te nije sramota . zbice ZVEZDA redove polako, ajde bre koja vojvodina . . . ciribu cirica nema vise zastava . . .

  • NijeBitno

    19. septembar 2016 | 11:36

    Nadam se da ce Vojvodina pobediti na marakani i da ce to biti poslednji mec Bozovica na klupi.Jer ako on ostane od evrope sledece godine nema apsolutno nista,jednostavno je los trener,i to dokazuje jos od prosle zime gde mi bukvalno nemamo nikakvu igru,igraci nespremni fizicki itd ...Svaku bitnu utakmicu je izbuio.Jos jednom nadam se da Vojvodina pobedjuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA