Pitali smo Beograđane znaju li ime nekog srpskog paraolimpijca: Samo se jedan setio, i to jedva! (VIDEO)

Stanovnici Beograda različitih generacija u anketi Telegrafa odgovarali na pitanja o poznavanju rezultata srpskih paraolimpijaca

  • 2

Srpski paraolimpijci su u Riju napravili sjajan uspeh i vratili su se iz Brazila sa čak devet medalja i tako zauzela ukupno 31. mesto u generalnom plasmanu svih zemalja, kada je broj medalja u pitanju.

>>> Ovo su momenti koje sigurno niste zapazili na 152. večitom derbiju (VIDEO)

Srbija je osvojila tri zlata, dva srebra i četiri bronze. Najsjajnije odličje osvojili su Laslo Šuranji u streljaštvu, Borislava Perić-Ranković u stonom tenisu i Željko Dimitrijević u bacanju čunja.

Perić-Ranković je u tandemu sa Nadom Matić osvojila i srebro u stonom tenisu, kao i Miloš Mitić u bacanju čunja, dok su se bronzama okitili Laslo Šuranji, kome je to bila druga medalja, Nada Matić u singlu stonog tenisa, Mitar Palikuća u stonom tenisu i Nemanja Dimitrijević u bacanju koplja.

Zanimalo nas je koliko su stanovnici Beograda ispratili rezultate paraolimpijaca i da li su zapamtili koliko su medalja osvojili, kao i ime nekoga od njih.

Odgovori su bili polovični kada su medalje u pitanju, dok je mnogo manje uspeha bilo u nabrajanju imena, u šta se možete uveriti i sami u priloženom videu:

Pogledajte još neke priloge iz T Now produkcije:

>>> Iskusna Grobarka i stari šmeker Delija zajedno na Derbiju (VIDEO)

>>> Majka i ćerka vatreno navijaju u srcu Juga (VIDEO)

>>> Najmlađi delija u srcu severa sa bakljom (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka i baka

    20. septembar 2016 | 07:00

    Kako da znamo kada se samo pise o ovima koji je bog postedeo od tih nesreca.srca tih junaka je isto od krvi i oni su nasi predstavnici srbije a ja se atidim sto neznam njihova imena

  • SASA ALEX

    20. septembar 2016 | 01:12

    Zato znaju tamaru djuric,seku,cmeku,oro,ajfon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA