≫ 

Gvardiolu pitali može li Siti do četiri trofeja, a njegova psovka sve govori šta misli o tome (VIDEO)

Ljudska reakcija poznatog trenera

  • 6

Mančester siti igra najbolji i najlepši fudbal u Engleskoj u ovom trenutku. I što je najvažnije po Pepa Gvardiolu, pobedio je svaki meč od početka sezone u svim takmičenjima, a bilo ih je osam.

To je navelo mnoge da pomisle kako "građani" mogu da osvoje sva četiri trofeja ove sezone: Ligu šampiona, Premijer ligu, Liga Kup i FA Kup.

Jedan engleski novinar je upravo to pitanje postavio Gvardioli na konferenciji posle meča sa Bornmutom i još jedne pobede Sitija, rezultatom 4:0.

I naljutio ga.

Iako nije imao lošu nameru, engleski kolega je izazvao neobičnu reakciju španskog trenera, koji, očigledno, i te kako misli da je prerano sa takvim pitanjima, pa je, pre nego što je odgovorio, nezadovoljno reagovao.

- Šta, j...te - promrmljao je sebi u bradu Gvardiola, tako da su svi mogli da ga čuju.

Potom je rekao:

- Mančester siti jednom u svojoj istoriji uđe u polufinale Lige šampiona i sad ljudi misle da ću ja da osvojim Ligu šampiona samo zato što sam dobar trener? Ne ide to tako, ljudi. Moje zadovoljstvo ne zavisi od toga da li osvajam ili ne osvajam torfeje. Moj cilj, sada, je da budem srećan danas, da popijem češu vina, i da pripremim sledeću utakmicu. Naravno da ćemo pokušati da osvojimo Ligu šampiona ili Liga kup. U to ne treba sumnjati. Videćemo, na kraju, da li ćemo u tome uspeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    19. septembar 2016 | 20:12

    Тако исто један клуб добије једну утакмицу, и њен тренер почне неко хвалисање, а далеко од Звезде шест бодова, као шест светлосних година. Полако с тим питањима. Прво се скочи, па се каже хоп. И пре ће Пеп до тих трофеја, него што ће тај тренер освојити нашу лигу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA