Primio 43 gola na JEDNOJ utakmici, policija ga odvela sa treninga pet dana kasnije! (FOTO)

Čuvar mreže u društvu dva policajca ispraćen sa stadiona

  • 7

Desi se često da neki igrač ili golman budu toliko loši na utakmici da njihovo izdanje nazovemo "kriminalnim". To se, u bukvalnom smislu, može reći za golmana jednog nemačkog amaterskog tima koji je na nedavnoj utakmici primio, verovali ili ne, 43 gola?!

Jasno je, naravno, da tu nisu bila "čista posla", pa je pomenuti, inače čuvar mreže ekipe SV Vonderot Marko Kviotek, pet dana kasnije u pratnji dvojice policajaca odveden u stanicu da objasni svoj neobično loš dan na golu.

Meč koji je završen pobedom PSV Oberhauzena rezultatom 43:0, brzo je izazvao pažnju, ne samo fudbalske javnosti u Nemačkoj, već i nadležnih organa koji su odmah reagovali i priveli glavno osumnjičenog za debakl svog tima.

Prema pisanju lista Ekspres, SV Vonderot je već do poluvremena primio 35 golova, u nastavku čak nije imao dovoljan broj igrača (ostalo ih samo osam), pa je protivnički tim, iz poštovanja, takođe nastavio meč sa osmoricom na terenu. U nastavku, viđeno je još "samo" osam golova.

Kao da neviđen debakl nije bio dovoljna kazna po klub, pet dana posle meča, dvojica policajaca pojavila su se na treningu i odvela golmana Kvioteka sa sve opremom, u kopačkama, pravo u stanicu na informativni razgovor.

- Samo žele da razjasne neke stvari - rekao je golman saigračima pre nego što je krenuo.

Od tada, Kviotek se nije pojavio na treningu, niti odgovara na pozive, dok iz policije još uvek nije saopšteno zbog čega su priveli čuvara mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dendzo

    19. septembar 2016 | 22:31

    Jednom smo igrali za jedan seoski klub. Vise smo isli iz zezanja. Inace jedva su nas sakupili 11. Mene i tri drugara pokupili na ulici. U fazonu momci ocete da igrate utakmicu. Onda kad su nas sakupili svercovali nas na lazne legitimacije. Igrali smo protiv drugog tima jednog naseg Superligasa. Pukli smo 15 : 2. Bio sam okruzen debilima koji nisu znali da izbace loptu iz sesnaesterca. Primio sam 15 komada, a odbranio par penala i jos dvadesetak zicera. Da je sve to uslo primio bih i ja 40 komada. Tako da mozda golman i nije kriv. Ko zna sa kakvim pajserima je igrao.

  • Vaše ime :

    19. septembar 2016 | 22:00

    Došao iz FK KLASNIĆ, pa mu treba srediti papire i objasniti šta je prava lopta i ravan teren. Biće on OK kada se navikne na civilizaciju, milione će vredeti.

  • Petar pan

    19. septembar 2016 | 22:02

    Da je bar Bundesliga pa ajd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA