≫ 

Donald: Srce boli zbog poraza u Derbiju

Nismo mi igrali loše, jer Partizan nije stvarao šanse. Ako sagledamo meč bez emocija, onda možete da vidite da smo defanzivno uradili dobar posao jer rival nije stvarao šanse. Jedno 80 minuta smo defanzivno igrali odlično. Međutim, poenta poraza je da mi nismo stvorili šansu, kaže Holanđanin

  • 22

Forma fudbalera Crvene zvezde je u silaznoj putanji, i to je evidentno "iz aviona".

O tome, pored evidentnih anomalija i protiv slabijih rivala, svedoči podatak da su crveno-beli odigrali najlošije kada je bilo najpotrebnije: protiv Sasuola i Partizana. Oba meča razotkrila su koliko stvarno "škripi" u igri šampiona Srbije koji, ako pod hitno ne promeni nešto, ne može da se nada odbrani trona, a kamoli nekim većim dometima.

>>> Svi su gledali Derbi, a samo oni najsrećniji su mogli da gledaju OVE seksi navijačice! (VIDEO)

Neuspeh u derbiju teško je podneo jedan od brojnih Zvezdinih stranaca Mičel donald, koji, za razliku od Mučea, Kange, ruiza i Fibela, bolje zna šta za navijače znači uspeh protiv najvećeg rivala.

- Poraz nije bio neizbežan. Ako pogledamo ceo derbi, nismo napravili šansu, ali ni oni nisu imali mnogo prilika. Osim prečke, oni su jedinu pravu šansu pretvorili u gol, a mi svoju nismo. Kad izgubiš derbi u poslednjem minutu, to dosta boli, sve izgleda duplo lošije nego što je zaista i bilo - otvoreno, za Novosti, priča vezista crveno-belih Mičel Donald.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> SNIMCI IZA KULISA: 7 momenata sa derbija, od kojih neke niste mogli da vidite na TV-u (VIDEO)

Holanđanin kaže da mu je bilo teško da sklopi oči nakon poraza.

- Srce boli. Malo sam spavao, ozbiljno. Mnogo je bilo andrenalina, motao sam u glavi film meča, razmišljao šta nije bilo dobro. I na kraju je konstatacija ista: nismo mogli da dobijemo jer nismo stvarali šanse, ali nismo smeli da izgubimo.

>>> Navijač Zvezde napao svog fudbalera i skinuo mu dres, a onda su ostale Delije skočile na njega (VIDEO)

Navijači se s pravom pitaju: šta se desilo sa ekipom da nije bila u stanju da kreira poštenu akciju na polovini Partizana?

- Naravno da smo imali ambicije da dobijemo. Ali kad taktički ne budeš tamo gde bi trebalo, onda izgubiš utakmicu. I uvek sve izgleda loše. U prvom delu smo imali kontrolu meča, a u nastavku nismo. Međutim, to je priča za svlačionicu, između stručnog štaba i igrača. Ne za medije. Nismo mi igrali loše, jer Partizan nije stvarao šanse. Ako sagledamo meč bez emocija, onda možete da vidite da smo defanzivno uradili dobar posao jer rival nije stvarao šanse. Jedno 80 minuta smo defanzivno igrali odlično. Međutim, poenta poraza je da mi nismo stvorili šansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA