FSS krenuo u ofanzivu na Krkića: Proveravamo Statut FIFA povodom toga!

Iz Stare Pazove stižu ohrabrujuće vesti kada je u pitanju sletanje Krkića u gnezdo Orlova

  • 40

Informacija da je FSS blizu dogovora da Bojan Krkić obuče dres Srbije, izazvala je puno pažnje u našoj zemlji. Proverili smo ovu informaciju u samom Savezu, gde smo dobili odgovor, kojim je potvrđeno da je Savez u ofanzivi na bivšeg igrača Barselone, koji sada nastupa za Stouk.

- Ono što možemo da potvrdimo jeste da se proverava postoji li mogućnost da Bojan Krkić zaigra za Srbiju i kakva je situacija kada je u pitanju Statut FIFA povodom toga sa pravne strane - rekao je izvor Telegrafa iz Fudbalskog saveza Srbije.

Navodno je i Krkić (26) zainteresovan da se pridruži ''orlovima'', pa ostaje da se vidi da li će administrativne prepreke omogućiti da zaigra u dresu Srbije.

Podsetimo, Krkić je takođe bio na meti Srbije još u vreme kada je savez vodio Zvezdan Terzić, ali je Bojan Krkić junior tada izabrao Španiju, za koju je i debitovao 2008. godine, kada je zaigrao u finišu meča protiv Jermenije.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voip

    20. septembar 2016 | 13:24

    Ako mogu šiptari iz švice zabkosovo što nebi mogo i on za Srbiju. Dobar potez FSS, treba nam.

  • Aleksa

    20. septembar 2016 | 19:27

    Tada je izjavio da je Spanac, i da zeli da igra za Spaniju

  • Slobodan

    20. septembar 2016 | 17:26

    Није хтео кад је требало, сад нам не треба кад хоће. Крај приче. Таквих имамо на стотине, он није играч који прави разлику!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA