≫ 

Došao u Zvezdu za 300.000 evra, a nije odigrao ni minut i uživa u društvu vrelih crnki (FOTO)

Stefan Milošević je jedini fudbaler za koga su crveno-beli ovog leta platili obeštećenje, ali još uvek se čeka njegov debi

  • 18
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Transfer Stefana Miloševića u Crvenu zvezdu i dalje je misterija za mnoge navijače. Zlatni orlić sa Novog Zelanda, koji je ovog leta stigao na Marakanu iz Spartaka iz Subotice, još uvek nije debitovao za crveno-bele.

>>> Pogledajte neverovatan pogodak Stefana Miloševića (VIDEO)

Za njega je čak i plaćeno obeštećenje od 300.000 evra, i tako je on jedini fudbaler koji je ovog leta stigao a da je za njega plaćeno za njegov transfer, jer su ostali stigli kao slobodni igrači i za njih je novac izdvajan samo na plate.

Milošević je doveden i najavljen kao zamena za Luisa Ibanjeza, međutim, i dok je Argentinac bio tu, ali i kasnije, on nije u konkurenciji za tim.

Nakon Ibanjezovog odlaska šansu na mestu levog beka dobio je Mihailo Ristić, kome to i nije primarna pozicija, a šansu na klupi čeka Dušan Anđelković, koji je i povremeno dobijao šansu i u Novom Pazaru i na derbiju.

Još nije potpuno jasno zašto Miloševića nema u konkurenciji, a stidljivo se provlačilo i da ima neku manju povredu.

Za to vreme, dok čeka šansu, on koristi priliku da se u Beogradu povremeno dobro zabavi i da oseti čari splavova i noćnog provoda prestonice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sex

    21. septembar 2016 | 14:35

    Ovo fudbaleri.....hahahahahahahahahahaha...alo vucicu, zabrani ovaj sport u srbiji i imas moj glas dok sam ziv....

  • Pera

    21. septembar 2016 | 15:07

    Da li vam nesto govori kombinacija Terzic-Simovic? Ili se pravite ludi i mutavi. 300.000 eura...Spartak 50 centi nece videti,ali ce uredno lovu podeliti stari drugari. Ispumpane pare iz Zvezde,a gurnute u njihove dzepove,prosta racunica.

  • Milance

    21. septembar 2016 | 16:29

    A kome je to Terza dao 300.000. Ne palite se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA