Goran Radonjić menja Zanolina na funkciji genseka FIBA?

Bivši međunarodni sudija i legenda KK Bosna, sada direktor u KS Francuske najozbiljniji je kandidat za novog generalnog sekretara Međunarodne košarkaške asocijacije

  • 0

Novi generalni sekretar Međunarodne košarkaške federacije FIBA biće nekadašnji internacionalni sudija iz Sarajeva Goran Radonjić koji bi na toj funkciji trebalo da zameni dosadašnjeg prvog operativca svetske kuće košarke Nara Zanolina, saznaje Blic.

Ponudu da preuzme funkciju koju je dugo godina obavljao legendarni Bora Stanković odbio je Zoran Radović, nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde koji trenutno u Ženevi obavlja funkciju menadžera FIB-a za razvoj, ali će novi generalni sekretar po svemu sudeći, ipak, opet biti Srbin.

Goran Radonjić je posle izbijanja rata u Bosni iz Sarajeva prešao u Francusku gde je poslednjih godina bio direktor za međunarodne odnose u košarkaškoj federaciji Francuske.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA