≫ 

Levandovski postaje najskuplji fudbaler Bundeslige?

Poljski reprezentativac bi ukoliko prihvati novi ugovor sa Bavarcima imao veća primanja od Tomasa Milera, koji zarađuje oko 12 miliona funti godišnje, i trenutno je najplaćeniji fudbaler u Nemačkoj

  • 0

Bajern ima odgovor na interesovanje nekih od najbogatijih klubova sveta za njihovog najboljeg strelca Roberta Levandovskog.

Uprava Bavaraca spremna je da Poljaku ponudi novi ugovor kako bi odbio ponude Mančester Junajteda, Mančester Sitija i Čelsija, preneli su nemački mediji.

Levandovski je jedan od najboljih napadača u Evropi, a prošle sezone postigao je 30 golova na 32 prvenstvene utakmice.

Ove sezone je u pet utakmica u Bundesligi postigao četiri gola, a mediji su spekulisali da su za 28-godišnjeg poljskog reprezentativca zainteresovani spomenuti velikani iz Premijer lige.

Uprava Bajerna ne želi da pusti svog najboljeg strelca, a Bild je preneo da je spremna da ponudi Levandovskom nove poboljšane uslove, kako bi produžio ugovor koji ističe 2019. godine.

Navodno, Bajern želi da produži ugovor sa Levandovskim do 2021. godine i ponudi mu platu koja bi bila veća i od primanja najplaćenijeg igrača Bajerna Tomasa Milera, koji zaradjuje 12 miliona funti godišnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA