Nađ pokazao skandalozan SMS bivše supruge: Zaledićete se kada vidite šta mu je poslala (FOTO)

Bivši igrač crno-belih otvorio dušu pred kamerama

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Ispovest Alberta Nađa, kao odgovor na emisiju njegove bivše supruge Jelene pre nekoliko dana u kojoj ga je optužila da ju je fizički zlostavljao, pokušao da je siluje i da ne plaća alimentaciju, uzburkala je javnost u Srbiji.

Bivši igrač Partizana je uzvratio optužbama da ga je bivša supruga varala sa klupskim kolegom dok je nastupao za crno-bele, ističe da plaća alimentaciju, a čak je i pokazao jednu skandaloznu poruku koju mu je ona poslala.

>>> Ispovest Alberta Nađa: Pročitajte šta je sve rekao o bivšoj supruzi!

Ona ga je nazvala đubretom ''mađarsko-ciganskim'', rekla je da pare koje nije dao ćerki Jani da te pare da za kovčeg svoje ćerke iz drugog braka, Helene. Tu su i pretnje zabrane prilaska ćerki Jani, što možete i sami da pročitate.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    25. septembar 2016 | 23:32

    Zensko sam.Ne znam zasto vise verujem njemu nego njoj.

  • Nina

    25. septembar 2016 | 23:14

    Verujem Nađu. A, ovu poruku koju je poslala jedna majka ne mogu da prevalim preko usana od grozote. Toliko o toj samohranoj majci.

  • Ljuba

    26. septembar 2016 | 00:07

    Na zalost, nikakva javnost nece njima pomoci, da urede te odnose no nesto mi se cini, da je ova gdja majka nesto poprilicno kontradiktorna i priprosta sa prilicno morbidnim smislom za kletve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA