Krstić tvitovao s Menhetna, vraća se u NBA?

Nenad Krstić je u NBA igrao za tri tima - Boston Seltikse, Tanderse iz Oklahome i Nju Džersi Netse, gde je proveo četiri sezone

  • 0

Jedan od najbolje ocenjenih košarkaša u prethodnoj sezoni Nenad Krstić mogao bi posle samo godinu dana provedenih u dresu CSKA da se vrati u NBA. Kapiten naše reprezentacije već je otišao u SAD, u Njujork što je potvrdio na svom Tviter nalogu gde je napisao:

- Sinoć belo vino u Zemunu, danas kafica na Menhetnu

Razlog odlaska u "veliku jabuku" nije poznat, ali je u američkim medijima, posebno onim koji se bave košarkom, aktuelna priča o prelasku u Bruklin Netse. Podsetimo, Nenad Krstić je u najjačoj ligi sveta debitovao baš u dresu Netsa za koje je igrao od 2004. do 2008. godine.

Vlasnik franšize Mihail Prohorov, ruski milijarder, na dobrom putu je da u tim dovede Andreja Kiriljenka, sa kojim je Nenad ove sezone sjajno sarađivao u dresu "armejaca". Rođeni Kraljevčanin u Moskvu je došao iz Bostona, a u NBA je igrao za Oklahomu i Nju Džersi Netse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA