Muslin spremio tim Suprelige za Katar: Da vidimo najbolje što naša liga ima!

Okupljanje igrača biće u sredu u 9,00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi

  • 18

Selektor Srbije Slavoljub Muslin najavio je projekat rada i treninga koji se odnosi na igrače iz Superlige Srbije, moguće kandidate za najbolji nacionalni tim, a ponuda od domaćina SP 2022. Katara biće neočekivano pravi test za one koji možda predstavljaju budućnost našeg reprezentativnog fudbala.

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz naše elitne lige biće gost u Dohi, selekciji Katara, u četvrtak 29. septembra, a selektor Slavoljub Muslin izabrao je 20 igrača za ovu utakmicu.

Na spisku se nalaze: golmani Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda), igrači Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Marko Petković, Mihajlo Ristić (Crvena zvezda),Nikola Maraš, Bogdan Mladenović( Rad), Nikola Milenković, Nemanja Miletić (Partizan),Vladimir Kovačević, Novica Maksimović,Filip Malbašić, Bogdan Planić,Aleksandar Paločević (Vojvodina),Nikola Ćirković (Voždovac), Miloš Stanojević (Radnički, Niš), Slobodan Urošević (Napredak),Saša Jovanović (Mladost), Ognjen Ožegović (Čukarički).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Okupljanje igrača biće u sredu u 9,00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, istog dana odlazi se u Dohu, a povratak je planiran dan posle meča, u petak, 30. septembra.

Utakmica se igra na stadionu „Al Sad“ u 19,00 (lokalno vreme), odnosno 18,00 po srednjeevropskom.

Selektor Slavoljub Muslin ne krije da je zadovoljan pozivom koji je omogućio da na delu vidi ono najbolje što ima naša Superliga.

- Lepa prilika da odigramo prijateljski meč protiv selekcije Katara i siguran sam da je je ovaj čin priznanje i našim igračima koji će imati veliki motiv da se pokažu u pravom svetlu.Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova. Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s vremena na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga – rekao je selektor Slavoljub Muslin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi zvezdin cetnik

    26. septembar 2016 | 18:21

    Hahaha Manojlovic branio dve utakmice i vec na spisku,da nije smesno bilo bi zalosno

  • misirac

    26. septembar 2016 | 18:50

    Čudo nema malog Mihajlovića(Partizan), Trujić(Vojvodina), Srnić(Zvezda). Mada ovo je strašno kad pogledam koliko nam je slaba liga. Po ovome, mali Plavša i Ristić najbolji igrači.

  • Serbon

    26. septembar 2016 | 20:59

    Bravo, odličan potez!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA