Klose: Želim pobedu nad Portugalom za rođendan

- Najopasniji igrač Portugala nije samo Kristijano Ronaldo, mogu da nas pobede kao tim - rekao je uskoro 34-godišnji reprezentativac Nemačke

  • 0

Fudbalski reprezentativac Nemačke Miroslav Klose izjavio je da bi pobeda protiv Portugala na startu Evropskog prvenstva za njega bila odličan rođedanski poklon.

Takmičenje u B grupi počinje u subotu utakmicama Holandija - Danska i Nemačka - Portugal, a istog dana Klose će napuniti 34 godine.

- Voleo bih da osvojimo tri boda, da pobedimo i sprovedemo u delo sve ono što možemo i znamo. Najopasniji igrač Portugala nije samo Kristijano Ronaldo. Mogu da nas pobede kao tim, pojedinac nije dovoljan - rekao je Klose.

On je dodao da planira da bude deo nacionalnog tima i na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

- Ne postoji tajna moje fudbalske dugovečnosti. Radim naporno na kondiciji. Čuvam se i mislim da su mi preostale još dve-tri sezone. U ovim godina ponekad znaju da bole leđa i neophodne su dodatne vežbe i istezanja - objasnio je Klose.

Klose je za reprezentaciju Nemačke debitovao 2001. godine, odigrao je 116 utakmica i postigao 63 gola i nedostaje mu pet pogodaka da na listi najboljih strelaca dostigne legendarnog Gerda Milera.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA