≫ 

Firma je pevala najzarazniju pesmu, dok je bubanj gruvao kao nikada na Marakani (VIDEO)

Navijači Vojvodine u velikom broju stigli na Marakanu gde su pružili veliku podršku svojim pulenima

  • 9

Derbi 10. kola Superlige između Zvezde i Vojvodine na Marakani opravdao je taj epitet i na terenu i na tribinama. Posle dugo vremena kavez je bio pun na stadionu crveno-belih.

>>> Navijački rat na Marakani: Pogledajte prepucavanje Delija i Firmaša (VIDEO)

>>> Delije prozivale Federaciju BIH na Marakani (VIDEO)

Navijači Vojvodine su oduševljeni pobedama svoje ekipe u velikom broju stigli u Beograd ne bi li pomogli pulenima Nenada Lalatovića da zadrže prvo mesto. Nisu uspeli u tome, ali su ostavili dobar zvučni i vizuelni efekat.

Najviše su zagrmeli na samom početku meča i generalno im je izdanje i navijanje bilo bolje u prvom poluvremenu, kada je još uvek bio egal.

Deo utakmice proveli smi ispred njihovog kopa gde smo zabeležili kako navijaju. Posebno je odzvanjao bubanj, koji je bio smešten na dnu tribine, pa je zbog akustike znažno odjekivao zvuk.

Tada je sa tribina grmela pesma ''Vojvodina, ole'', koji su pevali u transu. Baš tada je Džon Ruiz postigao gol za vođstvo Zvezde, ali to nije poremetilo Firmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA