Alberta Nađa neće teretiti za pokušaj silovanja bivše supruge?

Slučaj zastareo, procena je tužilaštva

  • 30

Albert Nađ u utorak je saslušan u policiji i tom prilikom negirao da je fizički zlostavljao i pokušao da siluje i ubije suprugu Jelenu dok su bili u braku.

>>> Bivša žena Alberta Nađa tvrdi: POKUŠAO JE DA ME SILUJE PRED DETETOM, ŽELEO JE DA ME PREDSTAVI KAO KU*VU (FOTO)

I pored toga što je Jelena ispričala, i to javno, da ju je bivši muž brutalno prebio pred decom, tužilaštvo najverovatnije neće podići optužnicu protiv Alberta zbog toga što je slučaj zastareo, saznaje Kurir.

- Ne postoji način da se dokaže da je bilo fizičkog zlostavljanja i pokušaja silovanja jer Jelena tada nije bila na lekarskim pregledima, gde bi se to ustanovilo. Od tada je prošlo više od šest godina, tako da je sada nemoguće bilo šta dokazati i staviti mu na teret samo na osnovu izjava bivše supruge i deteta - rekao je izvor iz tužilaštva za Kurir.

Foto: Marko Todorović, TV Prva Foto: Marko Todorović, TV Prva

GNUSNO! Bivša žena Alberta Nađa kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!

Bivši fudbaler Partizana je u pratnji advokata stigao u policiju i nije bio raspoložen da daje izjave za medije, ali je kratko ponovio da nije kriv za nasilje nad bivšom ženom.

- Nemam ja od čega da se branim. Nadležne institucije će sada raditi svoj posao, a ja do završetka procesa neću davati izjave - rekao je Nađ.

>>> GNUSNO! Bivša žena Alberta Nađa kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbaler inspektorima nije rekao ništa novo u odnosu na ono što je ispričao u emisiji na televiziji Pink pre nekoliko dana.

- Albert je odlučno negirao da je tukao suprugu Jelenu Nađ, kao i da je pokušao da je siluje pred maloletnom decom, kao što je ona ispričala. On nije iznosio nikakve nove dokaze u svoju odbranu, praktično je ponovio sve ono što je rekao na Pinku i predao dokumenta koja je takođe pokazao na televiziji - kaže izvor istrage za Kurir.

Podsetimo, Jelena je dan ranije saslušana u policiji, gde je ponovila da ju je Albert zlostavljao u braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M ...

    28. septembar 2016 | 20:47

    Ona je Spavala Sa pola Partizanovog Kluba Dobila je Kucu i Stan i sta hoce Vise .Ostavite Covjeka na Miru.

  • GogMina

    28. septembar 2016 | 20:51

    Sponza se preracunala, Niko normalan joj i nije poverovao u onu gomilu izrecenih, tabloidnih nebuloza sem voditeljke no slična se sličnoj raduje

  • Mire

    28. septembar 2016 | 20:09

    On vise nema para a ona nema vise koristi od njega , ovo sto je uradila je samo jedan od Formats da hoce da ga kompromituje , njen moto je "tucime svaki dan ali mi daj pare" , eto na cega je sve spremna dama sumnjivog morala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA