Nije više htela da bude debela! Marija je smršala 40 kilograma i postala TOP model! (FOTO)

Odlučila je da promeni svoj život i umesto da kuka kao i svi ostali krenula je da uradi nešto za sebe i svoje telo

  • 28

Marija Bond (32) se ceo život borila sa viškom kilograma. Oduvek je bila buckasta devojka koju su zadirkivali u školi.

 

>>> Bila je obična devojka pre dve godine, a sada je naša Janja svetski fitnes model! (FOTO) (VIDEO)

 

Međutim, to nije bilo toliko strašno dok se u jednom periodu nije ugojila još 19 kilograma posle trudnoće i došla do 90 kilograma.

 

>>> (VIDEO) TOP 5: SEKSI cica u teretani, po vašem izboru!

 

Teško se kretala, imala problema sa bolovima u kolenima od težine i jednog dana je shvatila da to nije ono žto želi od života.

 

U nardenih godinu dana je smršala 40 kilograma i postala takmičarka u bikini fitnesu. Ovo je njena priča.

 

- Nisam nikada bila mršava ili atletski građena. Išla sam u teretanu skoro 10 godina, ali nije bilo uspeha. - -

 

-Drastična promena je nastupila tek u poslednjih 12 meseci. - Kompletno sam promenila svoj psihološki pristup životu i oko ishrane i treninga.

 

 

-Odbacila samo svoju emociju prema hrani i nisam sebe više hranila đubretom. Prestala sam sa konzumiranjem alkohola. Trenirala sam pametnije i jače.

 

- Koncentrisala sam se na vezu između uma i mišića. Svako ko me video posle ove transformacije nije mogao da veruje. Ja sam verovala - rekla je Maria.

5 days out and ready to BRING IT #inbavictitles #fitnesscompetitor #inbafitnessmodel A photo posted by Maria Bond(@marias_fit_running_life) on

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    29. septembar 2016 | 22:41

    Obicno, ovakve kompleksacice kasnije preturuju sa vezbanjem i djetom kao sto su preterivale sa jelom. Meni sada ne lici na zensko vec na musko. A gde su joj sise? Istopile se i ostala samo koza, bljak!

  • Marina

    29. septembar 2016 | 22:18

    Svaka čast. Sličnu priču imam, doduše nisam bila oreterano debela mada nije ni ona bila toliko. Ali i meni je upalilo sve što je njoj. Počela sam da volim svoje telo, naravno izbacila dosta toga iz ishrane (sad jedem više ali onih pravih stvari... Povrće, riba), posvetila se vježbanju svaki dan. Ko god želi da smrša, imam jednu stvar da kažem. Ne očekujte rezultate drastične i brze. Radujte se svakoj maloj promeni jer kada se balancirano hranite i krecete, ne samo da mršavite nego vam se i menja metabolizam. Stvori ćete naviku da jedete zdraviju hranu i automatski nećete se gojiti. Izvinjavam se što možda pričam previše ali ovakve priče su mi. Naterale da probam i ja slično pa je uspesno ispalo. Zaista je teško drugima govoriti, svako treba sebi da nadje šta mu odgovara da jede i radi, ali bitno je istrajati, ne odustajati. I ne pa dajte na one brze dijete gde se gubi po pet kila za čas. To vam se vrati još brže. Samo recite ne lošoj hrani, pa i postepeno ako ne možete odjednom i budite ponosni na svaku i najmanju odluku koju donesete a koja vam menja stanje.

  • Drekavac

    29. septembar 2016 | 23:34

    Kad se zove Bond, Marija Bond! Sta ocekivati?! Ura!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA