Lučića brine statistika, Nedović obećava žešću borbu

Krilo "crno-belih" upozorava na neke detalje u igri kao što su izgubljene lopte i skok, plejmejker Zvezde žali za brzopletim rešenjima kada se meč lomio

  • 0

Različito raspoloženje u taborim večitih rivala posle prve utakmice finalne serije košarkaškog plej-ofa. Iz Partizana poručuju da ih pobeda neće uljuljkati i da ništa nije gotovo, dok iz Zvezde obećavaju žestoku borbu u narednim mečevima.

- Najavljivali smo i očekivali pravo finale, sad ga imamo: pravi večiti derbi! Nismo iskoristili šansu kada smo imali 17 poena prednosti, a kada imaš 19 izgubljenih lopti, kada ti protivnik uzme 14 ispod tvog koša, a ti pobediš dvocifrnom razlikom, onda mogu samo da kažem da je dobro. Nema mnogo vremena za analizu, sada je Zvezda domaćin, a mi moramo da nastavimo da igramo kao što igrali do treće četvrtine - rekao je prvotimac Partizana Vladimir Lučić.

Sa druge, plejmejker "crveno-belih" Nemanja Nedović žali za propuštenom prilikom i obećava žestok odgovor rivalu u narednom meču u petak.

- Čvrsta i muška utakmica. Na početku se Partizan bolje snašao u gruboj igri, a mi smo zakasnili sa našom prepoznatljivom odbranom. Uspeli su da nametnu ritam, koji smo mi pokvarili, a veliki minus stigli i prestigli. Međutim, kada je trebalo da smirimo loptu, brzopleto smo odreagovali. Tada je Partizan vezao tri trojke i ispostavilo se prelomio meč. Nije nam prvi put da izgubimo, sledeći meč je za tri dana, ništa nije gotovo - poručio je Nedović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA