≫ 

Božović pred Javor: Reprezentacija je čast, nećemo da kukamo

Crveno-beliu subotu gostuju u Ivanjici

  • 3

Pohod ka odbrani titule fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju u Ivanjici.

Rival crveno-belih na tradicionalno nezgodnom gostovanju je Javor koji je bez pobede sedam kola, ali i bez poraza u četiri prethodna meča u kojima je remizirao (tri puta 1:1, jednom 0:0).

Dakle, jasno je da ekipu Miodraga Božovića - od prethodnog kola i pobede nad Vojvodinom ponovo lidera na tabeli, očekuje ozbiljan izazov, na kakav su često nailazili Beograđani u rodnom mestu Dragoljuba Draže Mihailovića.

Problem za Božovića pred ovaj meč može biti nedostatak nekolicine igrača u trenažnom procesu, zbog obaveza prema reprezentaciji koja je u četvrtak poražena u Kataru.

- Nisam siguran u vezi sastava jer se još nisu vratili ovi iz Katara. Razmišljamo, moram prvo da razgovaram sa njima. To nas nije mnogo poremetilo. Imamo mogućnost za rotaciju, one koji mogu da ih zamene. Nećemo da kukamo - rekao je Božović novinarima na "Marakani", dodavši da je klubu čast što je dao pet fudbalera nacionalnom timu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Neće nam biti lako, ali mislim da smo bolji od Javora. To, po ko zna koji put, moramo da pokažemo na terenu. U fudbalu nema minulog rada, moramo ponovo da pokažemo da smo najbolji i da pobedimo - dodao je Zvezdin trener.

Božović pretpostavlja da će se Ivanjičani defanzivno postaviti protiv njegovog tima i takvim receptom pokušati da dođu do rezultata.

- Problem je kad god igramo protiv ekipe koja igra zatvoreno. Ne samo mi, već i druge evropske ekipe teško postižu golove protiv ekipa koje se zatvore. Njima sigurno manji teren odgovara, ali se bolji igrač bolje snađe na svakom terenu. Javor je uvek motivisan protiv Zvezde. To je ekipa koja ima tri baš iskusna, tri prekaljena vuka koji znaju kako se igra na rezultat.

Meč Javora i Zvezde igra se u subotu od 17 sati.

Superliga, 11. kolo

Subota:

Bačka - Voždovac 15

Spartak Ždrepčeva Krv - Rad 15

Javor - Crvena zvezda 17

Radnik - Napredak 19

Novi Pazar - Radnički Niš 19

Partizan - Mladost 19

Vojvodina - Metalac 19

Čukarički - Borac Čačak 19

TABELA: Crvena zvezda 25, Vojvodina 23, Radnički Niš 20, Partizan 19, Mladost Lučani 18, Napredak 16, Spartak 16, Metalac 14...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi zvezdin cetnik

    30. septembar 2016 | 17:43

    Ako mislis na ovu Muslinovu reprezentaciju,onda nemamo ni casti ni reprezentacije

  • Petar

    30. septembar 2016 | 20:27

    Kad vec spomenuste Drazu,krcunovici gde je njegovo grobno mesto

  • Milos

    30. septembar 2016 | 19:23

    Kad vec spomenuste Drazu a gde je Krcunovo rodno mesto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA