Radonjić nema lepe vesti za navijače Zvezde kada je dolazak centra u pitanju

Trener crveno-belih istakao posle meča sa MZT-om da je ekipi hitno potrebno pojačanje, ali da se rešenje pod košem ne nazire u skorije vreme

  • 6

Crvena zvezda je lako izašla na kraj sa MZT-om na otvaranju sezone u 1. kolu ABA lige, a igra pulena Dejana Radonjića mogla je da ohrabri navijače kluba sa Malog Kalemegdana.

Ipak, trener crveno-belih spustio je euforiju i zabrinuo mnoge izjavom da se ne nazire pojačanje pod košem, koje je Zvezdi preko potrebno, naročito u Evroligi, koja počinje za nešto više od 13 dana.

>>> Dejan Radonjić pobedio reakcijom posle jednog koša Zvezde! (VIDEO)

>>> Da li ste primetili ovu promenu u Pioniru na utakmici Zvezda – MZT? (FOTO) (VIDEO)

- Ne nazire se dovođenje igrača u skorije vreme, ali je bitno što pre dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Jadranskoj ligi - rekao je Radonjić na pitanje o dolasku pojačanja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, bio je zadovoljan kako je njegova ekipa otvorila sezonu.

- Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedeljak - rekao je Radonjić.

- Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vreme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku - zaključio je strateg crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saks

    1. oktobar 2016 | 09:22

    Radonja ostani....teratju te košarkaške neznalice...Šta bi oni hteli da osvojiš evroligu pa da kažu da si dobar trener. Dobro je Tegi rekao da mnogi navijači crvene zvezde nemaju osnonu košarkašku kulturu. Boljeg trenera nemamo, Radonja je najbolji. Da nam ostaneš još 10 godina pa da dođe jedan koji će usvojiti tvoju filozofiju košarke i da kao Barsa u fudbalu imamo kontinuitet u igri. Neznalicama nije mesto među navijačima.

  • Nikola

    30. septembar 2016 | 23:45

    Pusti ti centra zasto dobric samo 7min i zasto simanic samo 3min???

  • Laf

    1. oktobar 2016 | 11:31

    Dare Milicicu trebas nam ko pivo posle pecenja...jos jednu godinu zbog gusta obuci crveno beli dres moli te tvoj brat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA