≫ 

Pojavio se snimak Totija u dresu drugog kluba! (VIDEO)

Postoji jak razlog za ovaj "ispad" ikone Rome

  • 0

Frančesko Toti, legenda evropskog i svetskog fudbala, i najveća ikona Rome, čitavu karijeru je, kao što svi znamo, bio veran "vučici", ali je jednom, ipak, verovali ili ne, obukao dres rivalskog kluba u zvaničnoj utakmici!

>>> Mesi je imao specijalan pozdrav za Totija! (VIDEO)

Na taj događaj podsetili su italijanski mediji uz priložen snimak tada mlađanog "Princa Rima" koji je neposredno pre meča sa Interom 1995. godine izašao na teren u dresu "neroazura".

Da ne bude zabune, iako je tada zaista obukao crno-plavi dres, Toti nikada nije zaigrao za milanski tim, a povod zbog kojeg je tada obukao "pogrešnu" opremu je tužan...

Naime, dve nedelje pre meča na "San Siru" ubijen je navijač Đenove Vinćenco Spanjola, koga je ubodom u srce usmrtio navijač Milana, pa su igrači Rome i Intera, želeći da ukažu na besmislenost svake navijačke mržnje, zamenili dresove prilikom izlaska na teren i poslali snažnu poruku čitavoj Italiji.

Ovaj arhivski snimak je bio i neka vrsta najave duela dva tima koji u nedelju igraju derbi Serije A na rimskom "Olimpiku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA