DRUGI UZASTOPNI KIKS REALA: Frustrirani Ronaldo ponovo psovao na kraju meča (VIDEO)

Gol Bejla posle sjajne asistencije Ronalda nije bio dovoljan Realu, koji je remizirao sa Eibarom na svom stadionu sa 1:1

  • 0

Real Madrid je i u drugoj uzastopnoj utakmici u Primeri doživeo kiks. Posle remija sa Las Palmasom u prethodnom kolu, sada su remizirali i sa Eibarom, a ovoga puta na svom Santjago Bernabeu.

Hladan tuš za sve navijače ''Kraljevskog kluba'' bio je već u 6. minutu, kada je Riko postigao gol glavom nakon dobrog centaršuta Kape.

Brzo je Real uzvratio preko Bejla, koji je takođe glavom zatresao mrežu, a sjajno ga je uposlio Kristijano Ronaldo, posle serije driblinga po levoj strani.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Očekivalo se da to bude početak goleade, ali su Realove zvezde neočekivano zaustavljena. Ronaldo je bio vidno nervozan do samog kraja jer nije uspevao da promeni rezultat, pa su Madriđani ostali bez još dva boda, pa ih je Atletiko pretekao na tabeli, a tek treba da igra i Barselona.

Pogledajte i golove sa utakmice:

Ronaldo je bio frustriran na kraju meča. Iako je ovaj odigrao do kraja, pri izlasku u tunel je psovao i iskazivao nezadovoljstvo, a verovatno je bes dodatno pojačan činjenicom da mu je ovo bila treća uzastopna utakmica da nije postigao gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA