≫ 

Skupo ga koštalo prebijanje žene: NBA plej gubi 380.000 dolara i pauzira osam mečeva!

Zbog porodičnog nasilja Daren Kolison neće biti na raspolaganju Kingsima na startu sezone

  • 1

Prvi plejmejker Sakramento Kingsa Daren Kolison (29, 183) propustiće prvih osam utakmica sezone jer je proglašen krivim za nasilje u porodici, pa ga je NBA liga suspendovala na pomenuti broj mečeva.

 

Kolison je prethodnog meseca uhapšen posle svađe i fizičkog napada na suprugu.

 

Na sudu je priznao krivicu, a pored toga što je 20 dana odležao u pritvoru, određena mu je i trogodišnja uslovna kazna zatvora.

 

Bivši igrač Nju Orleansa, Indijane, Dalasa i Klipersa, moći će nesmetano da trenira i igra predsezonske utakmice, ali će na prvu takmičarsku sačekati do 8. novembra kada Kingse očekuje duel sa Nju Orleansom.

 

Dok mu bude trajala suspenzija, Kolison će biti bez plate, pa će tako za vreme pauze ostati "kraći" za 386.000 dolara koja mu sleduju po ugovoru za taj period.

 

Ekipa kojom sa mesta generalnog direktora za sportske operacije komanduje Vlade Divac, i pre zvanične kazne imala je u vidu suspenziju, pa je odreagovala dovođenjem Taja Losona i Džordana Farmara sa kojima je potpisala kratkoročne ugovore.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K N I N

    3. oktobar 2016 | 12:15

    Aj sto ga kaznili novcano pa i zatvorom ali da ne igra u klubu zbog toga to veze s mozgom nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA