≫ 

Navijači Radničkog uhapšeni jer su pretukli momka sa PAOK majicom

Policija je identifikovala nasilnike i privela ih, kao i one koji su ometali službena lica prilikom hapšenja

  • 5

Valjevska policija uhapsila je šest mladića navijačke grupe „Crveni đavoli“ iz Kragujevca zbog toga što su pretukli jednog mladića iz Valjeva i ometali rad službenih lica tokom utakmice između KK Budućnost-Krušik i kragujevačkog Radničkog.

Kako saznaje Telegraf, trojica navijača Radničkog su uhapšena jer se sumnjiče da su pre početka utakmice, ispred prodavnice „Europroma“ u Ulici Prve brazde, naterala mladića iz Valjeva da skine majicu na aplikacijom PAOK, a nakon toga su mu zadali više udaraca po telu.

Policija ih je vrlo brzo identifikovala i na poluvremenu utakmice na valjevskom stadionu, uhapšeni su na tribinama gde je bilo oko 50 navijača Radničkog. Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Tokom hapšenja trojice mladića, u njihovu zaštitu su stali pripadnici grupe „Crveni đavoli“. Valjevska policija je sačekala da se završi utakmica i onda je, pored protivljenja navijača „Radničkog“, koji su stali u zaštitu njihovih članova navijačke grupe „Crveni đavoli“, uhapsila još trojicu navijača koji se sumnjiče za ometanje pripadnika policije u obavljanju službene dužnosti. Ceo slučaj su zabeležile i policijske kamere.

Šestorici navijača „Radničkog“  je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a nakon toga će biti privedeni Osnovnom tužilaštvu u Valjevu.

(S.S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misirac

    3. oktobar 2016 | 15:09

    Pa lako se hapsi kad ne rade za DB i ekipu. Značkatraz i dobar deo Severa mogu da krcaju koga hoće i to na kameri i šta?! Nanogica, bato;)

  • Звезда

    3. oktobar 2016 | 11:50

    Па кад су им одвратне мајице, као и њиховој браћи из Бг и Зг.

  • Peđa

    3. oktobar 2016 | 11:55

    Sve je jednostavno kada policija hoće da radi svoj posao. Sada još i sudstvo da u skladu sa zakonom kazni te divljake.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA