Legenda Liverpula isprozivala Kolarova: On je običan pozer!

Kralj autogolova Džejmi Karager napao Kolarova zbog kiksa

  • 8

Nekadašnji štoper Liverpula Džejmi Karager nije imao lepe reči za Aleksandra Kolarova posle poraza Mančester sitija od Totenhema sa 2:0.

Nespretni Kolarov je postigao autogol u ranoj fazi meča, posle nespretne reakcije. Karager nije najpozvaniji da to komentariše pošto je u karijeri postigao čak sedam autogolova u Premijer ligi, jedan u FA kupu, od toga čak tri upravo protiv Totenhema! Samo je Ričard Dan postigao više autogolova u Premijer ligi (10), a Karager je takođe rekorder sa dva autogola na jednoj utakmici. Bilo je to protiv Mančester junajteda 1999, ali je na sve to Karager zaboravio.

>>KAKAV KIKS KOLAROVA: Pogledajte autogol našeg reprezentativca! (VIDEO)

- Mislim da je Pep Gvardiola naučio da nisu svi igrači na nivou koji mu je potreban za narednih 12 meseci. Imaju neke od najboljih igrača lige, poput De Brujnea, Silve, Aguera, ali ima i nekoliko igrača koji nisu ni blizu tog nivoa. Pogledajte samo četvoricu pozaci, Džon Stouns je bio solidan, ali treba pogledati levo. Kolarov je po mom mišljenju pozer. On samo hoće da uzme slobodan udarac, da pošalje dug pas preko 60 jardi... A pozadi je krivac za dva gola - rekao je Karager, koji trenutno radi kao televizijski stručni konsultant.

Zanimljivo je da su ove kritike upućene samo dve nedelje posle komentara Martina Kiona, koji je uporedio Kolarova sa Bobijem Murom. Kolarov iza sebe ima nekoliko dobrih partija na poziciji štopera, na koju ga je Gvardiola prekomandovao. Kada su Stouns i Otamendi upareni u defanzivi, Kolarov se vratio na staru poziciju uz aut liniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБ

    3. oktobar 2016 | 12:35

    Kompleksas obican, on komentarise i kritikuje druge a bio je obicna rupa od stopera ! Stounsa je pomenuo naravno u pozitivnom konteksu jer je englez. Engreska retorika svi su krivi osim njih samih

  • Aki

    3. oktobar 2016 | 10:51

    Ti nekom pricas za autogolove panjino jedna

  • Kadu

    3. oktobar 2016 | 12:07

    U pravu je covek, kakav god bio igrac u mladosti, u pitanju je najobicniji pozer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA