OD LJUBAVI DO MRŽNJE: Ovo je mračna tajna Žozea Murinja

Boaš i Murinjo prešli put od ljubavi do mržnje

  • 3

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo ne proživljava najbolje trenutke karijere, početak u taboru "đavola" nije blistav, a novi napad doživeo je od bivšeg saradnika Viljaš-Boaša.

- Moji trenuci rada sa Murinjom su najbolji trenuci života u profesionalnom smislu. Naučio sam mnogo toga, otišao sam na novi nivo. 'Zaljubiš se' u njega, postane ti idol. Hteo sam da budem kao on, Znao sam sve što misli, upijao sam sve što kaže. Ali onda dođete do druge strane i shvatite da ste bili zaslepljeni - počeo je ispovest Boaš.

Njega je zabolelo ponašanje Murinja kad je shvatio da će doći do rastanka.

- Snosio sam posledice kada sam odlučio da započnem individualnu trenersku karijeru. On ima fascinantnu sposobnost da izvuče najbolje iz vas, a to nekad ima i loše posledice kada prođe vreme. Bilo je mnogo nesuglasica između nas - dodao je Boaš, koji više nema pravi kontakt sa nekadašnjim uzorom.

On je sarađivao sa Murinjom u Portu i Čelsiju, zatim i Interu, a samostalnu karijeru je počeo u Akademiji 2009. Posle je postao menadžer Porta 2010, Čelsi je preuzeo 2011.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    4. oktobar 2016 | 17:23

    umisljeni treneri.okrecu velike pare izmisljajuci od jedne jednostavne igre atomsku fiziku.obicni prodavci nistavila..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA