≫ 

Sedam robijaša srpskog fudbala: Neverovatno, ali skoro svi su povezani sa Zvezdom, a poslednji je teška krimi priča (FOTO) (VIDEO)

Mnogi su posle završetka fudbalske karijere, imali problema sa zakonom, a neki do te mere da su dugo bili iza rešetaka, a neki su još uvek

  • 28
Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Srpski fudbal i fudbalere koji su nosili dres nekog od klubova iz Srbiji, često prate i neke kontroverze koje idu van okvira zakona, pa se događalo da neki od njih budu iza rešetaka.

Najnoviji primer jeste hapšenje bivšeg fudbalera Vojvodine, Marsela Pleča, koji je uhapšen u Brazilu sa 793 kg droge. Ova informacija bila je povod da se prisetimo i ostalih koji su nosili ''prugasti dres'', ali ne fudbalski. A takođe je nedavno iza rešetaka, doduše kratko, bio i fudbaler Partizana Sedrik Gogua.

>>> Najveće pijandure srpskog fudbala: Ulazili u flašu kao u svlačionicu

Listajući imena, primećuje se interesantna činjenica da su mnogi od njih vezani za Crvenu zvezdu, što nekada kao igrači, ili sada kao rukovodioci.

Prisetićemo se nekih od fudbalera koji su završili iza rešetaka.

1. Nikola Mijailović

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde oduvek je imao svoje ''bubice'' i kao fudbaler, a posebno dok je bio na Marakani, kada je pisao ''anonimna'' pisma protiv Zvezdana Terzića. Po završetku karijere bacio se u biznis, a upravo zbog svojih poslova završio je u zatvoru.

Naime, posle pisanja jednog novinara o njegovom ulaganju u akvapark na Adi Ciganiliji, te napada Mijailovića na njega, usledila je i optužnica protiv nekadašnjeg fudbalera, koji je dobio 30 dana pritvora. Još uvek je u zatvoru u ovom trenutku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    5. oktobar 2016 | 22:56

    A Terza covek u bekstvu,Dzaja abolirani,Covic prebija novinara, placka po kosovu i druzi se sa Ducom Spasojevicem...

  • Nele

    5. oktobar 2016 | 22:23

    Ne znam za ove potonje navedene,ali za Mijailovica mogu reci da sam 100% siguran da ga je Terzic namestio.

  • Coa

    5. oktobar 2016 | 22:56

    Terza pravi em dobre igrace ali i kriminalce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA