≫ 

Čelsi u januaru obara svetski rekord za transfer: Abramovič ''odrešio kesu'' za pakleno pojačanje! (VIDEO)

Leonardo Bonući prva transfer meta Plavaca u januarskom prelaznom roku, i spreman je za njega da ponudi 58 miliona evra, što je najviše novca za transfer defanzivca

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Čelsiju nije počelo najbolje u novoj sezoni sa Antoniom Konteom na klupi, pa se već u januaru sprema značajan remont ekipe. Vlasnik Roman Abramovič je sve nervozniji kako njegova ekipa gubi korak za vodećim ekipama.

Održao je nekoliko sastanaka sa Konteom i konsultovao se s njim oko eventualnih pojačanja. Italijanmu je predočio svoju najveću želju, pošto njegova ekipa ima velike probleme u odbrani.

Konte je prstom pokazao ka Leonardu Bonućiju, a prema izveštaju britanskog Telegrafa, ruski biznismen je spreman da obori svetski rekord kada je u pitanju obeštećenje za defanzivca.

Očekuje se da će ponuda Čelsija za Juventusov stub odbrane biti oko 50 miliona funti (oko 58 miliona evra, mada funta iz dana u dan pada sve više).

Konte i Bonući su sarađivali i u Juventusu i u reprezentaciji Italije i on dobro zna šta može da očekuje od njega, pa i ne čudi što ga toliko želi i što je spreman da izdvoji ogroman novac za njega.

Pogledajte i video kompilaciju Bonućijevih poteza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA