≫ 

Fudbaleri Zvezde beže glavom bez obzira kada ona dođe na Marakanu: Ima jeziv ožiljak od operacije, a u teretani je medicinski fenomen (VIDEO)

Tijana Đuriček, fudbalerka crveno-belih, dominira u teretani na Marakani, da mnogi muškarci imaju strah da im ne nabije kompleks kada vide kako trenira

  • 5
Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Teretana na Marakani radi punom parom i kada je reprezentativna pauza. Nema fudbalera Zvezde, jer su ili na mini odmoru, ili sa reprezentacijama, ali je jedna devojka redovna.

Reč je o fudbalerki Zvezde Tijani Đurčiček, koja je i reprezentativka Srbije.  Nedavno se vratila na teren posle teške operacije i povrede ligamenta kolena. Bila je nekoliko meseci van terena, ali se vratila, kao da ništa nije bilo.

>>> GROFOVA VEŽBA: Možete li da zamislite Zvezdinog trenera da ovako leči kičmu? (VIDEO)

Za to je zaslužena njena posvećenost i neverovatan rad u teretani, gde vežba sa kondicinonim trenerom crveno-belih Mihajlom Batom Radulovićem.

Prema njegovim rečima, kada ona dođe u teretanu, fudbaleri Zvezde koji se tu zateknu, beže glavom bez obzira.

- Samo nemoj Bato da nas teraš s njom da radimo, ima da nas ubije - prenosi uz osmeh reči pojedinih fudbalera kondicioni trener Zvezde za Telegraf.

I zaista deluje neverovatno kako Tijana vežba. Ona je poslužila i kao primer Raduloviću kako se pravilno radi eksplozivna stabilizacija.

Pogledajte kako izgledaju njene vežbe:

A video posted by Bata Radulovic (@bataradulovic) on

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl

    6. oktobar 2016 | 15:11

    Драго дете, није што сам звездаш, али свака ти част и поштовање. Ја овако нешто нисам видео за својих 54. године. И ја сам некад био спортиста, али гарантујем да ни тад не би ово могао да изведем. Ни петину. А за управу једна велика критика. Боље би вам било да уместо слика оних незналица на зидовима, тапацирате и/или промените опрему на којој се вежба, а не да је крпите са лепљивом траком. Срамота.

  • Rale

    6. oktobar 2016 | 17:11

    Poznajem je licno i stvarno je super i primerna devojka! :)

  • Srb

    6. oktobar 2016 | 15:15

    Svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA