≫ 

Muslin (ne)zadovoljan: Ovakve pobede brišu traume iz prošlosti! (VIDEO)

Izjava selektora pokazuje koliko veruje u fudbalere koje je izabrao

  • 5

Pobeda nad Moldavijom (3:0) u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal 2018. bila je logična, tvrdi selektor Srbije Slavoljub Muslin.

Strelci u Kišinjevu bili su Filip Kostić u 19, Branislav Ivanović u 37 i Dušan Tadić u 59. minutu.

- Ne mogu da kažem da sam prezadovoljan, ja sam večito nezadovoljan, i uvek mislim da momci mogu da igraju bolje - rekao je Muslin srpskim novinarima, nakon što je odgovarao domaćim na čistom ruskom jeziku.

>>> FIFA prekrstila selektora "orlova": Da li znate kako se sada "zove" Muslin?

- Prvi gol nije bio sreća, oduzeli smo loptu, iako su oni možda pogrešili. Nije mi se svidelo što su imali loptu više prvih 15 minuta, ali gol nema veze sa srećom, nego sa kvalitetom. Kad završimo ovu konferenciju, odmah radimo na Austriji. Čekamo Filipovića da se vrati iz Beča gde je igrala sa Velsom (2:2), već sutra na terenu se pripremamo - rekao je Muslin.

Foto: starsport Foto: starsport

Ova pobeda je izuzetno značila na psihološkom planu.

- Svakako, to će vratiti samopouzdanje igračima koje smo izgubili u prošlosti, i te pobede kao ova mogu da izbrišu traume iz prošlosti, i nadam se da će nam ta pobeda doneti samopouzdanje. Te traume iz prošlosti su uticale na slab start, gubili smo bodove od autsajdera, slabo smo krenuli. Gol koji smo dali nam je dobrodošao, počeli smo tad da igramo mnogo bolje. Ja verujem u ove momke. Zadovoljan sam, ali već se okrećemo sledećoj utakmici, ovo je logična pobeda, i nema za šta da se slavi. - poručio je Muslin.

On se nada da će publika sada biti motivisana da dođe na meč sa Austrijom (nedelja, 20.45).

- Nadam se da je ovo bila neka preporuka publici da dođe na stadion. Ubeljidva pobeda sa dobrom igrom, tako možemo da vratimo navijače.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. oktobar 2016 | 23:32

    Kako se bolje igra bez Mitrovica u napadu. Nemoj ga vise zvati ni za rezervu. Uzima mesto nekom mnogo boljem igracu. Takodje i Tosica (bambija) nikako. Oseca se boljitak u repki bez njih.

  • Timocanin

    6. oktobar 2016 | 23:28

    Muslin veliki gospodin .

  • Kombuha

    6. oktobar 2016 | 23:47

    I ćorava koja nadje neko zrno. U nedelju spuštanje na zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA