≫ 

Tadić je pravi timski igrač: Nisam ni pomislio da ne dodam Kostiću

Najbolji fudbaler Srbije na utakmici sa Moldavijom zadovoljan svojim učinkom

  • 7
Foto: starsport Foto: starsport

Srpski fudbaler Dušan Tadić posle pobede u Moldaviji 3:0 rekao je da je ostvaren cilj i da je ekipa podigla samopouzdanje pred meč sa Austrijancima.

- Znali smo da neće biti lako, loše smo ušli u meč, ali posle gola bilo je bolje. Imali smo dobrih i loših momenata, ali potrudićemo se da popravimo te loše i napravimo pravu uvertiru za Austriju - rekao je Tadić srpskim novinarima u Kišinjevu.

>>> Muslin (ne)zadovoljan: Ovakve pobede brišu traume iz prošlosti! (VIDEO)

On je objasnio da kod prvog gola nije postojala opcija da sam šutira i završi akciju.

- Nisam razmišljao da šutnem, video sam Kostića da ide i bilo je normalno da asistiram. Zadovoljan sam svojim učinkom, gol i dve asistencije, ali najvažnije je da sam deo ekipe i da pobeđujemo.

Tadić ističe da je odmah sva pažnja usmerena na Austriju.

- Verujem u naše kvalitete, oni su dobar tim, bili su na EP, međutim, ako krenemo odmah sa našom igrom, napadnemo od početka, verujem u pozitivan ishod - zaključio je Tadić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    7. oktobar 2016 | 10:18

    A koja je nasa igra???

  • Gorca

    7. oktobar 2016 | 11:25

    Meni nije jasno sta je bilo dobro osim rezultata.Na desnoj strani promaja Rukavina zbunjen a Milivojevic i Gudelj ne mogu da organizuju napad protiv Moldavije a kako ce protiv ozbiljnijeg protivnika a igramo sa dva zadnja vezna.Tadic drzi sredinu ali ne moze sam treba mu Ljajic makar igrali bez centarfora kad i ovako nema ko da igra.Najveca pohvala sto nije igrao Mitrovic ali zasto ne zove Racu Petrovica sad kad je naucio da igra,kad je trebao da se proda igrao je svaku a ja sam ga najvise pljuvao a on je bolji zadnji vezni trenutno

  • Danga

    9. oktobar 2016 | 18:36

    Ni u realu neigraju uvijek najbolji važan je rezultat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA