Bufon u svom stilu objasnio kako je onako glupo primio gol (VIDEO)

- Za godinu i po dana ću se verovatno smejati ovome - poručio je Italijan

  • 2

Derbi drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igrao se u Torinu, gde su Italija i Španija odigrali 1:1.

Zadovoljni mogu da budu domaći fudbaleri jer su izjednačili u finišu preko Danijelea De Rosija iz penala. Prethodno je Vitolo doveo Špance u vođstvo, ali iako su bili bolji rival nisu uspeli da ga sačuvaju.

Tom prvom golu kumovala je zaista velika i nekarakteristična greška golmana Đanluiđija Bufona.

- Imao sam previše ideja u glavi u tom trenutku. Mislio sam o tome kako da udarim loptu, a onda sam video Vitola i prepao sam se da ću je ispucati pravo u njega. Iskreno, mislio sam da će ga čuvar zaustaviti, ali to se nije desilo - rekao je Bufon.

>>> Italijani izbacili zvezdu iz reprezentacije zbog sramotnog poteza!

- Za godinu i po dana ću se verovatno smejati ovome. Ako mi se isto ponovi u bliskoj budućnosti, neće mi baš biti do smeha - poručio je iskusni Italijan, koji na kraju nije propustio da pohvali svoje saigrače.

- Nije nam bilo lako da se vratimo nakon svega, ali moje kolege su pokazale neverovatan karakter i ja im čestitam na tome. Zasluženo smo izvukli remi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Engi

    7. oktobar 2016 | 17:51

    Ovo je presedan veka,Bufon izjavio da je imao previse ideja u glavi.U italiji a i u svetu je poznat kao dobsr golman ali bez ikakvih ideja.Mnogi pricaju viceve na njegov racun,a on odjednom postao intiligentan.Cudo prirode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA