≫ 

Ako sada ne uzmete pare na Mozzartu, kad ćete?!

Sa radom je počeo novi sajt za klađenje mozzartbet.com

  • 2

Aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije MOZZART, koja se prethodnih godina pozicionirala kao lider na tržištu igara na sreću u zemlji, ali i regionu.

Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna ima nove funkcionalnosti koje trenutno postoje samo u MOZZARTU, a sve je urađeno sa ciljem da igrači mogu brže i jednostavnije da ga koriste. U narednih nekoliko redova predstavićemo vam neke od funkcionalnosti novog sajta.

Jedna od novina koju novi sajt donosi je nova "Search" opcija gde igrači putem pretrage mogu brzo i lako da pronađu utakmice jednog tima, što je izuzetno značajno za igrače koji često igraju singlove. Na ovaj način u izuzetno bogatoj ponudi kladionice MOZZART za nekoliko trenutaka možete pronaći par koji vas zanima.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Ono što će mnoge oduševiti je i nova opcija grupisanja i sortiranja mečeva koja na osnovu više parametara – po takmičenju, vremenu (pod danima ili satima do početka meča). Sve to čitavu MOZZART ponudu čini još preglednijom i igrači neće imati nikakvih problema da pronađu mečeve koji su im interesantni.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Poznato je da postoji mnogo kladilaca koji imaju favorite među igrama, a MOZZART je mislio i na to, pa je na novom sajtu moguće izlistati samo igru, na primer, MOZZART KOMBINAZZIJE za sva takmičenja u ponudi.

Za ljubitelje LIVE BET-a spremna su posebna iznenađenja, a to je znantno veća ponuda igara, znatno lakša pretraga po takmičenjima i nova opcija multi view, putem koje možete da pratite uživo više mečeva odjednom i odigrate svoj LIVE BET tiket dok gledate prenos.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Takođe, igra MOJ BROJ ima potpuno novi izgled, a uvedene su neke stvari koje će vam savsvim sigurno olakšati samu igru. Od sada, na primer, možete videti koja su dva najređe izvučena broja ili koja su tri najčešće izvučena broja, pa čak i koliko kola za redom neki broj nije izvučen.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Pored toga, u današnje vreme kada sve više ljudi surfuje internetom sa telefona i tableta, bitno je pri izradi sajta obratiti pažnju da se i tim korisnicima omogući pravi doživljaj. MOZZART je na to stavilo poseban akcenat, pa je novi sajt potpuno optimizovan za sve uređaje, kako mobilne, tako i desktop računare.

Potrebno je napomenuti i novu mogućnost kontrole widgeta putem opcije Moj nalog, a widgete sada možete prikazati, sakriti ili dodavati, sve prema vašim potrebama i navikama.

Printskrin: mozzartbet.com Printskrin: mozzartbet.com

Naravno, ovo su samo neke od novih funkcionalnosti, a u paketu sa ostalima online klađenje u Srbiji, koje je u MOZZARTU moguće bukvalno iz fotelje, bez odlaska u kladionicu, podignuto je na viši nivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sead Tasić

    7. oktobar 2016 | 22:38

    Odličan sajt, i ranije us bili najbolji, a tek sada su oduvali sve. Stvarno mi se sviđa, bravo

  • Miloš Grgić

    10. oktobar 2016 | 08:38

    Opa, lepo lepo. Dosta brže radi. Sad sredite one mobilne aplikacije i dajte neke dojave da vam uzmemo novce. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA