≫ 

Zatekao sam devojku u seksu sa najboljim drugom! Luda ispovest NBA košarkaša!

Derik Rouz, koji je ovog leta iz Čikaga prešao u Njujork, na sudu je ispričao kako je pre tri godine imao seksualni odnos sa bivšom devojkom, zbog koje sad odgovara za silovanje

  • 2

Košarkaš Njujorka Derik Rouz pojavio se pred sudom u Los Anđelesu zbog optužbi za silovanje svoje bivše devojke 2013. godine.

Rouz, koji je ovog leta iz Čikaga prešao u Nikse, tada je, navodno, sa još jednim prijateljem silovao devojku Džejn Do sa kojom je u to vreme bio, kako je obasnio, "u seksualnoj vezi".

>>> Derik Rouz mora na suđenje zbog silovanja

On je, tokom ispitivanja advokata oštećene, u svoju odbranu kao dokaz izneo poruku koju je dotična poslala njemu 17 sati pre navodnog silovanja.

- Ti si razlog zbog kojeg se budim napaljena - glasi sadržaj poruke.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U nastavku ispitivanja je dodao da nije naterao devojku na odnos, već je to bio njen dobrovoljni čin.

- Rekla je da želi seks sa mnom.

Na taj odgovor nadovezao se advokat pitanjem "ali, nije precizirala da želi seks sa tobom?"

- Ne - odgovorio je Rouz.

Postavilo se zatim pitanje da li je Rouz tu poruku protumačio tako da je on dobio poziv za seks to veče.

- Da imam seks sa njom - da, tako sam protumačio - glasio je odgovor Rouza koji je, na novo pitanje: da li je poruka značila da ima "prolaz kod nje", rekao:

- Bili smo u vezi, nije bilo važno da li je noć ili dan.

Košarkaš je takođe priznao da je sa dva prijatelja koji su se zatekli u kući u momentu kada je devojka došla, pre toga sve vreme pričali o seksu.

Foto: kami.com Foto: kami.com

Rouz je prepričao da je te večeri, kada se navodno dogodilo silovanje, nalazio sam u sobi u trenutku dolaska Džejn. Bila je, tvrdi Rouz, agresivna i navalentna. Pokušavala je da ga zgrabi i ljubi što je on odbio.

Kasnije te večeri, kada je Rouz izašao iz sobe stana na Beverli hilsu, zatekao je kako se seksa sa jednim od njegovih prijatelja. Potom ga je zgrabila i oralno ga zadovoljila, ali on, kako je ispričao, nije ejakulirao.

- Jednu stvar koju smo oboje voleli u toj vezi bio je seks - dodao je košarkaš.

Pošto je Rouz ispričao svoju verziju događaja, advokat je ponovo konstatovao da devojka nije precizirala sa kim želi seks, pa je plej Niksa dao dodatnoi objašnjenje.

- Kada sam video to (seks devojke i prijatelja) i na osnovu poruka koje mi je prethodno slala, pretpostavio sam da želi i sa mnom. Rekla mi je da dođem - opisao je trenutak pre nego što je uleteo u trojku.

Rouz će naredno saslušanje pred sudom imati u utorak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orthodox boys Lj.

    8. oktobar 2016 | 16:24

    Oce cica pare,ne daje se takvima macanima za dzabe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA