LUDILO! Barsa trojkom sa centra pobedila Real, stigavši minus 15! (VIDEO)

Katalonci savladali ljutog rivala 81:80 u prvom meču finalne plej-of serije neverovatnim košem Uertasa u poslednjem sekundu meča!

  • 0

Kakva drama u Kataloniji u prvom meču finalne serije plej-ofa španske Endesa lige! Barselona je košem Marselinja Uertasa sa centra u poslednjoj sekundi pobedila Real Madrid 81:80, nadoknadivši vođstvo "kraljevića" od 15 poena razlike!

Real je bukvalno prokockao pobedu u Barseloni i fantastičnu priliku da već u prvom meču "poništi" Barseloninu prednost domaćeg terena. Madriđani su tokom većeg dela meča bili u vođstvu, ali su prerano pomislili da je meč gotov. Već posle prve četvrtine imali su pet poena viška, zahvaljujući raspoloženim Singleru i Tomiću. Treći kvartal su završili sa 12 poena viška (66:54), imali su i 15 koševa plusa (56:41), a probudio se i sjajni šuter Džejsi Kerol. Ništa nije nagoveštavalo da Barsa može da uzvrati... Pet minuta pre kraja, Real je vodio 11 razlike.

Tada su Mikel, Navaro i Vaskez počeli da tope prednost gostiju. Na 50 sekundi pre kraja, Real je imao tri poena prednosti, ali je Navaro neverovatnom trojkom vratio Barsi dah (78:78)! Real je imao poslednji napad, ali je Ljulj izabrao najgore moguće rešenje, šutnuvši trojku iako je imao milion boljih rešenja. Ostalo je nekoliko sekundi, Uertas je krenuo u kontru i sa zvukom sirene, pogotokom sa centra, zapečatio sudinu "kraljevića"! 

Najefikasniji u redovima Barselone su bili Navaro sa 21, Lorbek sa 18 i Mikel sa 15 poena. Na drugoj strani, Džejsi Kerol je ubacio 18, Ante Tomić 14, a Singler i Ljulj po 11 poena. Veličković je zabeležio sedam poena uz šest skokova, dok Perovića nije bilo u sastavu Barse.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA